2020. dec 21.

Új filmklip érkezett a Chaos Walking című filmhez!

írta: Szalai Szimi
Új filmklip érkezett a Chaos Walking című filmhez!

chaos-walking-main.jpg

A rengeteg kavarodás ellenére biztosnak látszik, hogy jövőre végre érkezik Tom Holland és Daisy Ridley főszereplésével készült sci-fi film.

A film egy regény adaptáció, amely Patrick Ness The Knife Of Never Letting Go című könyvsorozatának az első részéből készül. A szinopszis szerint a nem túl távoli jövőben Todd Hewitt (Holland) rátalál Violara (Ridley), egy rejtélyes nő, akinek a hajója lezuhant a bolygóra. Erről a helyről már régen eltűntek a nők így Viola az első nő, akivel Todd találkozik. A fiúkra egy bizonyos “The Noise”, azaz a zaj hat, így az összes gondolatukat hallják egymásnak. Viola élete veszélybe kerül és Todd megígéri, hogy védelmezni fogja és eközben rálel saját erejére is, amivel fényt deríthet a bolygó sötét titkaira.

cw_d15_12735r.jpg

cw_d41_27792_r.jpg

cw_sg_01786r.jpg

cw_sg_02140_r.jpg  

A filmben szerepel még Mads Mikkelsen, Cynthia Erivo, Nick Jonas, David Oyelowo, Demián Bichir és Kurt Sutter. A terv, hogy a film 2021. március 5-én moziba kerüljön.

Szólj hozzá

érdekes hírek előzetes film mozi youtube trailer mads mikkelsen tom holland Hír chaos walking Daisy Ridley Cineartblog cineartblog CineArt