2020. dec 21.

Margot Robbie szerint nincs tervben a Birds of Pray folytatása

írta: Siktár Vivi
Margot Robbie szerint nincs tervben a Birds of Pray folytatása

A csalogató címsorok ellenére, melyeket a The Verge tolmácsolásában olvashattunk, a Marvel-filmek hiánya nem hagyott akkora űrt maga után – kiváltképpen azért sem, hiszen az év elején a Birds of Prey (Ragadozó madarak) igazán izgalmasan kezdte a filmévet. Még annak ellenére is lehet ezt mondani, hogy a Warner Bros. fejeseinek előzetes várakozásainak szintjét sem ütötte meg a bevétele. Egy interjúban, melyet a The Hollywood Reporter készített Margot Robbie-val, szóba került a folytatásfilm, melyre a producer-színésznő egyértelműen azt válaszolta, hogy egyelőre még csak tervben sincs ilyesmi.

margot_robbie_1.jpg

A film, mely összesen 82 millióból készült, majd 200 milliót hozott vissza világszerte, az egyik utolsó olyan alkotás volt, melynek világpremierje még azelőtt került sor, hogy a világjárvány igazán elérte volt Európát és az Egyesült Államokat. Habár a film összességében jó kritikákat kapott, melyek értelmében a humora a helyén volt, s a színészgárdát is jól sikerült összekalibrálni hozzá, mégsem sikerült elég jó kapcsolatba kerülniük a nézőközönséggel. Köszönhető ez a korhatárbesorolásának (R-rated, mely nálunk a 16-as és a 18-as karikák között helyezkedik el), s a bizarrul hosszú címének: Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása). Az utóbbit le is cserélték a kezdeti bevételi adatoknak köszönhetően, s új elnevezése a következő: Harley Quinn: Ragadozó madarak.

margot_robbie_4.jpg

Az interjú alatt kitértek a WarnerMedia 2021-es hibrid bemutatási modelljére is, mely értelmében az összes Warner Bros. égisze alatt forgalmazott/készülő film mozis és HBO Max-os bemutatást is kap egy időben. A producer-színésznő válasza: „Reméljük, hogy ez a döntés hamar kiforrja magát, s hogy a Warner Bros. tekintettel lesz a filmkészítőkre is, hogy ne származzon hátránya ebből senkinek sem.”

margot_robbie_3.jpg

Szólj hozzá

érdekes film mozi színész folytatás hibrid hír színésznő érdekesség warner 2020 producer korhatáros 2021 the verge ragadozó madarak harley quinn warner bros. margot robbie Birds of Prey cineart the hollywood reporter cineartblog hbo max warnermedia folytatásfilm