2020. dec 21.

Millie Bobby Brown ezúttal a Russo fivérekkel áll össze egy sci-fi film kedvéért

írta: Szalai Szimi
Millie Bobby Brown ezúttal a Russo fivérekkel áll össze egy sci-fi film kedvéért

A fiatal színésznő egy sci-fi regény adaptációban lesz a főszereplő.

 hitek_c2c580d94e013181e244d3cb6823fb82_1602531313-1024x538.jpeg

 Mióta berobbant a filmiparba a sikeres netflixes Stanger Things sorozattal, azóta a rendezők kapkodnak érte, hiszen egy tehetséges színésznőről van szó. Azóta már láthattuk az egyik legsikeresebb Netflix filmben, az Enola Holmes című nyomozós kalandfilmben.

Most viszont a Russo fivérek következő nagy projektjében lesz ő a főszereplő. A The Electric State egy regény, amelyben a főhősnő eltűnt testvérét keresi egy robot segítségével. Az eredeti történetet Simon Stålenhag írta.

 

A rendezőpáros nevéhez olyan filmek fűződnek, mint az Amerika kapitány: A tél katonája, Amerika kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték, valamint hamarosan megjelenik a Cherry, amelynek Tom Holland a főszereplője.

 

Millie Bobby Brown karaktere egy tini lesz, aki miután összebarátkozik egy robottal kiderül, hogy azt az eltűnt fivére küldte neki. Ő és a robot egy egész országon átívelő utazásba kezd, hogy megkeressék az eltűnt fiút egy poszt-apokaliptikus 1990-es évekbeli környezetben.

 

Eközben Brown éppen a Stranger Things negyedik évadjának forgatásán vesz részt, illetve legközelebb a Godzilla vs. Kongban is feltűnik majd, amely előre láthatólag 2021. május 21-én debütál a mozikban és az HBO MAXen.

Szólj hozzá

blog hírek film mozi sci-fi hír russo testvérek millie bobby brown cineartblog russo fivérek the electric state