2021. jan 08.

Robert Downey Jr. is szerepet kaphat a Mandalóri sorozatban

írta: Szalai Szimi
Robert Downey Jr. is szerepet kaphat a Mandalóri sorozatban

 downey_favreau1.jpg 

Tudni illik, hogy annak idején bizony Jon Favreau karolta fel mélyről a ma már világszerte ismert és közkedvelt Robert Downey Jr. színészt, akivel az első Vasember filmen dolgoztak együtt. Ezzel elindította Downey-t az A-listás hollywoodi színészek útján és ezzel együtt a ma már rengeteg filmet számláló Marvel Univerzumot is.

Azóta is jó barátok maradtak, Favreau rendezte a Vasember 2-t, illetve, mint Tony Stark barátja, Happy Hoganként is megjelent a vásznon. Robert feltűnt rövid időre A séf című filmben is.

 

A bennfentes Daniel Richtman szerint a páros új projektet keres a közös munkára, és még az is lehet, hogy a Mandalóri lesz befutó, vagy valamelyik készülő Star Wars széria (Ahsoka, Rangers of the New Republic stb.) Mindketten előnyt élveznek a Disney hierarchiáján belül, Downey az egyik legsikeresebb franchise miatt, Jon neve mellett pedig olyan filmek szerepelnek, mint A dzsungel könyve és az Oroszlánkirály, illetve ő felügyeli a Star Wars sorozatokat is.

 

Habár még semmi sincs megerősítve, az talán biztos, hogy Robert talán túlságosan is népszerű a Mandalórihoz, ami eddig nem dobálózott nagy nevekkel, és pont ettől van meg a bája. Kíváncsian várjuk, hogy vajon melyik produkció lesz majd a befutó.

 

 

Szólj hozzá

érdekes hírek ajánló sorozat star wars hír disney érdekesség heti marvel robert downey jr jon favreau Hírek cineart the mandalorian Cineartblog cineartblog CineArt mandalóri