2021. jan 12.

A Loki írója jegyzi Kevin Feige Star Wars filmjét

írta: Csurilla Dániel
A Loki írója jegyzi Kevin Feige Star Wars filmjét

A Disney+ Loki-sorozata és a Doctor Strange 2 írója, Michael Waldron készíti a Kevin Feige produceri keze alatt bejelentett, új Star Wars-filmet. A kismillió Star Wars-bejelentés és Marvel-hír mellett sajnos egyelőre további információkkal nem szolgálhatunk a címmel még nem rendelkező mozifilm kapcsán, viszont Waldron jegyezte a Rick és Morty egyik epizódját, a negyedik évad második részét.

marvel-studios-kevin-feige-star-wars-influence-1104950-1280x0.jpeg

A Marvel Studios elnökeként Feige számtalan projekten dolgozik szimultán, és a Disney látszólag minden energiáját felöleli a streaming szolgáltató tartalmainak bővítése. 2019 szeptemberében értesült a világsajtó arról, hogy Feige belevág a Star Wars-univerzum bővítésére, azonban a projekt a számtalan bejelentett film- és sorozatterv mellett hátrányból indul a Kathleen Kennedy égisze alatt üzemelő Lucasfilm-nél.

gettyimages-1169850626-h-2021-1610041708-928x523.jpg

A Feige-féle Star Wars-film nem került említésre a Disney Investor’s Day alkalmával, és majd másfél év után egyedül Waldron neve került elő a készítői csapatból, viszont erős a feltételezésünk annak kapcsán, hogy a forgatókönyvíró kiváltságos helyzetben van a fent említett Tom Hiddleston sorozata és Benedict Cumberbatch második szólófilmje megírása kapcsán.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek sorozat film mozi star wars hír disney érdekesség friss marvel scarlett johansson érdekességek loki csillagok háborúja filmajánló george lucas robert downey jr chris evans avengers mark ruffalo végjáték chris hemsworth bosszúállók jeremy renner lucasfilm benedict cumberbatch doctor strange kevin feige Tom Hiddleston Kathleen Kennedy rick and morty rick és morty végtelen háború cineart disney+ cineartblog doctor strange 2 wandavision