2021. jan 12.

Előzetest kapott Tom Holland bűnügyi filmdrámája

írta: Csurilla Dániel
Előzetest kapott Tom Holland bűnügyi filmdrámája

Az Anthony és Joe Russo (Végtelen háború, Végjáték) által rendezett Cherry című bűnügyi film Tom Holland főszereplésével megkapta első, baljós hangulatú előzetesét, valamint promóciós poszterekkel bővült az Apple TV+ oldalán debütáló film portfóliója.

ertqty0xuamaloq-750x400.jpg

A Cherry egy fiatal felcserről szól (Holland), aki poszttraumatikus stressz szindrómában szenved és hamar drogfüggő bankrabló válik belőle. Ami kiemelendő, hogy a Tom Holland-film már el is kezdte kőkemény For Your Consideration Oscar-kampányát annak ellenére, hogy a hivatalos kritikák még nem kerültek ki a filmről.

A forgatókönyvet a Russo fivérek ötletéből Angela Russo-Otstot és Jessica Goldberg írta. Holland mellett további szereplők a Cherry-ben Jack Reynor, Michael Rispoli, Jeff Wahlberg, Forrest Goodluck, Michael Gandolfini és Ciara Bravo.

Tom Holland a Cherry mellett szerepelni fog 2021-ben az Uncharted-filmben, a Chaos Walking-ban és a Pókember 3-ban

A film az Apple TV+ oldalán 2021. március 12-én válik elérhetővé, melyet megelőz egy széleskörű mozis bemutató (remélhetőleg nemzetközi téren is) február 26-án.

kepernyofelvetel_219.png

kepernyofelvetel_220.png

kepernyofelvetel_221.png

kepernyofelvetel_222.png

Szólj hozzá

apple streaming érdekes hírek ajánló film oscar hír érdekesség friss marvel pókember érdekességek thor filmajánló netflix uncharted avengers végjáték anthony russo joe russo pókember 3 chris hemsworth bosszúállók tom holland spider-man iPhone Chaos Walking kimenekítés nathan drake végtelen háború cineart cineartblog apple tv+ tyler rake oscar-kampány