2021. jan 18.

Lars Mikkelsen is esélyes lehet Thrawn szerepére

írta: Szalai Szimi
Lars Mikkelsen is esélyes lehet Thrawn szerepére

ahsoka-tv-show-thrawn-lars-mikkelsen.jpg

A Lucasfilm és a Disney nem vesztegeti az idejét, addig ütik a vasat, amíg még meleg. A Mandalóri sikerei után sorra gyártják majd a Star Wars témájú sorozatokat, köztük a sokak által várt Ahsoka szériát.

 

A Mandalóri második évadjában pont Ahsoka Tano (Rosario Dawson)

említi meg az admirális nevét és azóta már mennek a találgatások, hogy ki is lehetne a legmegfelelőbb színész erre. Korábban arról is szóltak pletykák, hogy Thrawn a 2019-es Skywalker korában is feltűnik majd, végül erre nem került sor. Úgy tűnik azonban, hogy Dave Filoni készen áll bemutatni a karaktert.

 

Bizonyos források szerint a Lucasfilm szeretné Lars Mikkelsent alkalmazni, hogy életre keltse Thrawn admirálist. Ez egy kedvező választás lenne, hiszen a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatban is a dán színész adta a hangját a karakterhez. Még semmi sincs hivatalosan megerősítve, de a stúdió állítólag már megegyezett Mikkelsennel. Jon Favreau szerint Filoni már javában dolgozik az Ahsoka szérián, de valószínűleg nem fogjuk megtudni, hogy igazak-e a pletykák, egészen a sorozat debütálásáig.

Mikkelsen előtt több ismert színész neve felmerült, például Benedict Cumberbatch, Lee Pace, Robert Downey Jr. és még Jon Hamm is. Nehéz megmondani ezen a ponton, hogy mi igaz és mi nem, így maradnak a találgatások a hivatalos megerősítésig.

 

Szólj hozzá

hírek sorozat hír jon hamm benedict cumberbatch lee pace Star Wars Robert Downey Jr. Hírek Disney Lucasfilm Jon Favreau Dave Filoni Ahsoka Lars Mikkelsen