2021. jan 20.

Idén forog Chris Hemsworth Netflixes akciófilmjének folytatása

írta: Csurilla Dániel
Idén forog Chris Hemsworth Netflixes akciófilmjének folytatása

A Marvel Studios megmutatta, milyen profitálóak a filmes univerzumok, és korábban már beszámoltunk arról, hogy a Netflix tervezi a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés saját univerzumteremtését, melyet a Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosa, a Russo fivérek felügyelnek.

A Tyler Rake a streaming csatorna egyik legsikeresebb filmje, így nem meglepő annak folytatása. A film rendezője, Sam Hargrave elárulta, hogy nem számított ekkora sikerre, viszont izgatott a folytatás kapcsán, amelynek egyaránt direktora lesz. Hargrave megosztotta véleményét a készülő filmről és a hozzá kapcsolódó univerzum ötletéről.

tyler_rake_a_kimenekites_extraction_netflix_screenshot_20200505010913_1_original_560x313_cover.jpg

„A forgatás kezdete a koronavíruson múlik. Mindenki ezen agyal, viszont ősszel forgatunk. Joe Russo véglegesíti a forgatókönyvet. Alig várjuk, hogy végre elolvassunk. Több változat a kezem ügyébe került már, és nagyon örülök mindig, amikor olvasom. Várakozunk, hogy ismét felfegyverkezzünk, és remélhetőleg egy újabb feledhetetlen akciófilmmel rukkoljunk elő a Tyler Rake-univerzumból.” – mondta Hargrave.

A kimenekítés főszereplője, Hemsworth, egy kőkemény zsoldos, aki bármit elpusztít, ami az útjába kerül a küldetésén, azonban a film másik sztárja a Stranger Things-zel befutott David Harbour, aki mindössze egy kiemelt vendégszerep erejéig látható ugyan a Tyler Rake-ben, azonban a karaktere saját filmet kaphat a jövőben.

image-750x400.jpeg

Szerintem Joe és Anthony Russo zseniálisak a világépítésben, amelyet a Marvel-nél már bizonyítottak, és ahol a számtalan film szorosan összefügg, míg a karakterek útja is kereszteződik. Jelenleg erre a modellre építik a Tyler Rake-univerzumot, és rengeteg lehetőség van, hogy különböző karaktereket követhessünk. Ezeket a figurákat a közönség is megkedvelte, így könnyebb dolgunk lesz, és sokkal izgalmasabb történeteket ismerhetünk meg” – tette hozzá a rendező.

Az egyelőre címmel nem rendelkező Tyler Rake: A kimenekítés folytatásának munkálatai tehát már javában folynak, ahogyan bizonyos, hogy Hemsworth is elkötelezett a visszatérés kapcsán, és a forgatás már ősszel kezdetét veszi. Azonban valóban szükségünk van egy Tyler Rake-filmuniverzumra?

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek mozi hír disney érdekesség friss marvel scarlett johansson érdekességek natalie portman michael douglas christian bale filmajánló netflix josh brolin ryan reynolds robert downey jr chris evans végjáték anthony russo joe russo idris elba chris hemsworth bosszúállók tom holland benedict cumberbatch tom hiddleston Samuel L. Jackson chris pratt david harbour kimenekítés chadwick boseman stranger things végtelen háború cineart millie bobby brown cineartblog tyler rake