2021. feb 01.

Újabb forgatási képek kerültek ki az új Pókember filmből!

írta: Jászberényi Lili
Újabb forgatási képek kerültek ki az új Pókember filmből!

Már nagyban folynak a forgatások a Pókember következő részéhez. Hónapokkal ezelőtt kezdődött a nagy találgatás, hogy vajon mit fog megmutatni nekünk a Marvel legközelebb ebben a filmben. Egyenlőre annyit lehet tudni, hogy az egyik főszerepet Dr. Stange fogja betölteni, valamint a régi Pókember filmekből is megjelenik majd Electro, akit szintén Jamie Foxx fog alakítani, Dr. Octopus valamint az MCU két pókembere Tobey Maguire és Andrew Garfield is, sőt még Daredevil is. 

pokember_etc_screenshot_20201019121959_1_original_1150x645_cover.jpg

Az előbbi nagy karakter felsorolásból lehet következtetni arra, hogy végre megkapjuk a pók multiverzumot, amit oly régóta várunk már. Bár én magam is izgatottan várom az új részt, félek kicsit, hogy ez a sok szereplő, egyetlen filmben, hogy lesz bemutatva. Remélem, hogy jól osztják majd el a film idejét és nem lesz összecsapva, ami alatt azt értem, hogy egy-egy karaktert nem csak egy röpke jelenetig láthatunk, vagy pedig, hogy egy káosz katyvaszaként kapunk meg minden “új”  figurát és információt.

spider-man-3-tobey-maguire-andrew-garfield-video-sony-discutere-v3-485156-1280x720.jpg

Néhány új kép került nyilvánosságra, amiken Tom Holland látható, illetve a híres pókruha és mind ezek mellett Tom Holland testvére is megjelenik a képeken. Úgy tűnik a lesifotósok, soha nem pihennek és nekik köszönhetően mindig kaphatunk újabb és újabb betekintést a filmek forgatási napjaiba.

Szólj hozzá

érdekes film mozi disney érdekesség friss heti marvel Pókember Hírek Hír Andrew Garfield Daredevil Jamie Foxx Tobey Maguire Tom Holland Electro Pókember 3 Dr. Octopus MCU Cineartblog Dr. Strange CineArt