2021. feb 01.

Ernie Hudson is lehúzta a 2016-os Szellemirtókat

írta: Jászberényi Lili
Ernie Hudson is lehúzta a 2016-os Szellemirtókat

A 2016-os Szellemirtók női kiadása, bár a kritikák szerint nem lett rossz, a nézőközönségtől kapott hideget, meleget egyaránt. Bár a szereposztás igencsak jól sikerült, sajnos nem mentett meg ez sem a lehúzásoktól

unnamed_15.jpg

Nem rég az eredeti Szellemirtók egyik főszereplőjét alakító színész, Ernie Hudson is megszólalt a filmmel kapcsolatban. 

A reboot számomra egy már kész film újracsinálását jelenti. Egy másik verzióját annak, amit mi megcsináltunk. És ez szerintem hiba volt. Nem a folytatása, vagy a kibővítése, hanem egy teljesen másik univerzum. Értik, hogy mire gondolok?! Kicsit olyan volt, mint mi, de közben mégsem mi voltunk.

És ha jól belegondolunk, teljesen igaza van a színésznek, hiszen még a régi szereplők is megjelentek a filmben, azonban teljesen más karakterként. Bár a moziverzumok kialakítása jól hangzik és sok izgalmat rejt magában, mégis nem kéne mindenkinek erőltetnie, hiszen sajnos sokszor balul sülhet el.

Hudson arról is beszámolt, hogy szerinte teljesen felesleges ugyanazt a történetet újból leforgatni más szereposztással. 

Ahogy korábban is említettem, úgy érzem, hogy teljesen felesleges újra elmesélni ugyanazt a történetet, ha az kényszerű összehasonlítással jár.

Ami viszont mentőövként szolgálhat majd a film idővonalának, hogy 2021-ben érkezik a Szellemirtók: Az Örökség, ami már a régi történetszálon fog tovább futni és a régi karakterek is megjelennek majd a mozivásznon.

Szólj hozzá

érdekes film érdekesség friss heti érdekességek szellemirtók ernie hudson Hírek Hír Cineartblog CineArt szellemirtók: az örökség