2021. feb 05.

Friss képek érkeztek Ryan Reynolds időutazós filmjéhez

írta: Csurilla Dániel
Friss képek érkeztek Ryan Reynolds időutazós filmjéhez

the-adam-project-e1606755614230.jpeg

A Shawn Levy (Stranger Things) által rendezett időutazós science fiction, a The Adam Project további forgatási képekkel bővült, melyen a két főszereplő, Ryan Reynolds és Mark Ruffalo virít.

Mindkét sztár hivatalos Instagram és Twitter oldalukon osztották meg a fotókat, amint a Netflix-re készülő sci-fi kalandfilmet forgatják. Ruffalo Reynolds apukáját fogja alakítani, mivel a Deadpool sztárja visszautazik az időben egy titkos, világmegmentő küldetés kedvéért.

kepernyofelvetel_282.png

Reynolds a Thor: Ragnarök egyik híresebb idézetét forgatta ki a képek kedvéért. „Nekem is van egy munkatársam, viszont akármennyire is dühítem fel, ugyanakkora marad.” – írja.

Ruffalo ezzel szemben így válaszolt: „Atyai tanácsokkal látom el a fiamat a The Adam Project-ben. Látszólag nehéz volt számára követni az anekdotámat, mivel elefántokkal és csirkékkel példálóztam.”

kepernyofelvetel_281.png

A film további főbb szereplői Zoe Saldana, aki Reynolds feleségét, valamint Jennifer Garner, aki a színész fiatalkori anyukáját fogja alakítani, illetve az Oscar-jelölt Catherine Keener, aki pedig a The Adam Project főgonoszának szerepében fog tündökölni. Jelenleg Vancouver-ben forog a netflixes kalandfilm, mely egyike a streaming csatorna nagyszabású projektjeinek.

A The Adam Project várhatóan 2021 végén kerülhet a szolgáltató kínálatába.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier hír vicces bemutató érdekesség időutazás marvel érdekességek ben affleck jennifer garner johnny depp thor hulk daredevil michael j fox netflix golden globe vissza a jövőbe ryan reynolds science fiction avengers mark ruffalo catherine keener christopher lloyd deadpool zoe saldana chris hemsworth bosszúállók back to the future chris pratt dave bautista a galaxis őrzői cineart millie bobby brown cineartblog strager things free guy the adam project