2021. feb 08.

Anya Taylor-Joy benne lenne egy "A vezércsel" folytatásban

írta: Jászberényi Lili
Anya Taylor-Joy benne lenne egy "A vezércsel" folytatásban

A Netflix egyik legfelkapottabb sorozata A vezércsel volt az előző évben. Bár egy olyan játékról szól, amely nem sok ember figyelmét kelti fel, mégis a köré font életrajzi történések egyszerűen nem engedik el a nézőt a képernyő elől. 

433.jpg

Eredetileg egy évadosnak szánták, de már jöttek a rajongói kérések, hogy legyen folytatása a nagsikerű sorozatnak. A főszereplőt alakító Anya Taylor-Joy ráadásul szívesen vállalná a folytatást is. Sőt már ötlete is van, hogy mivel lehetne folytatni a történetet.

Egyfelől hihetetlen, másfelől csodálatos dolog, hogy az emberek második évadot szeretnének hozzá. Soha nem gondoltunk rá, arra sem volt különösebb okunk, hogy beszéljünk róla. De ugyebár Hollywoodban soha nem szabad azt mondani, hogy 'soha'. Érdekes lenne látni, hogy Beth hogyan boldogul immáron anyaként. Most, hogy józan és tisztában van azokkal a démonjaival, melyek a mélybe ránthatják őt.

A színésznő nemrég két Golden Globe jelölést is kapott. Az elmúlt pár évben pedig egyáltalán nem unatkozott, hiszen több nagyszerű alakítása is volt. Olyan filmekben játszott mint például az Emma, az Üveg vagy az Új mutánsok. Az utóbbi film ugyan megosztó véleményeket kapott, de a színésznő ott is remek alakítást nyújtott.

Szólj hozzá

érdekes sorozat érdekesség friss heti Hírek Hír Netflix Anya Taylor-Joy Cineartblog CineArt A vezércsel