2021. feb 08.

Hihetetlen! Rupert Grint csak az első három Harry Potter filmet látta!

írta: Szalai Szimi
Hihetetlen! Rupert Grint csak az első három Harry Potter filmet látta!

 rupert-grint.jpg

Hiába telt el már egy évtized az utolsó moziban bemutatott Harry Potter film óta, a kultusz azóta is fent áll és egyre csak terjed. Még a mai fiatalok is izgatottan nézik végig a J.K. Rowling által teremtett világ filmes változatát. Így nehéz elképzelni, hogy pont az egyik benne szereplő színész ne látta volna őket. 

Habár Rupert Grint nem a legfelkapotabb színészek listáján szerepel, valahogy mégsem jutott ideje megnézni a franchise utolsó öt részét. Nem tudjuk, hogy sikerült neki ezt összehozni, vagy hogy hogyan bírta ki, de úgy tűnik igaz a hír. Viszont nem ő az egyetlen színész, aki nem nézi vissza játékát filmjeiben. Ezen a listán van Johnny Depp, Meryl Streep és Jared Leto is.

Rupert a Variety magazinnak adott interjújában mesélt új, Servant című sorozatáról, amelyen M. Night Shyamalan india származású ismert rendezővel fog együtt dolgozni. Persze nem maradhatott ki, hogy a Harry Potterről kérdezzék, így szó esett arról is, hogy milyen a viszonya a filmekkel. Meglepő válasszal szolgált.

"Talán az első hármat láttam a premierjeik alkalmával, azonban a 3. részt követően abbahagytam a nézésüket" – mesélte a színész –"Ám most, hogy már van egy kislányom, minden bizonnyal pótolnom kell a filmeket vele."

Szerencsére talált egy indokot arra, hogy végig kelljen néznie, habár nem értjük, eddig hogy tudta kihagyni. A 32 éves színésznek 2020 májusában született meg első gyermeke, egy kislány, párjától Georgia Groome-tól. Már 2011 óta együtt vannak

Ezen kívül azt is elmondta, hogy szívesen eljátszaná újra Ron szerepét, ami érdekes lehet, hiszen nemrégiben jött a bejelntés, hogy az HBO-ra Harry Potter sorozatot készítenek. Azonban azt is hozzátette, hogy nagy visszatérése nem ebben a szériában lesz. Elvileg.

Szólj hozzá

hírek hbo variety érdekesség harry potter johnny depp emma watson daniel radcliffe rupert grint jared leto j k rowling m night shyamalan Hírek servant Hír Meryl Streep georgia groome