2021. már 02.

Korábban érkezik a Mission: Impossible 7 és a Hang nélkül 2

írta: Csurilla Dániel
Korábban érkezik a Mission: Impossible 7 és a Hang nélkül 2

A vártnál hamarabb érkezik az otthonokba a Mission: Impossible 7 és a Hang nélkül 2, ugyanis a Paramount Plus streaming szolgáltatóra a mozis bemutatókat követően 45 nappal fog felkerülni Tom Cruise akciófilmje és Emily Blunt akció-horrorja.

mission-impossible-fallout-tom-cruise-paramount.jpg

A stúdió, amely számos filmjét áruba bocsátotta az előző éven, ezúttal megújult streaming csatornájával rukkol elő, s látszólag cseppet sem kíván lemondani sem a Top Gun: Maverick, sem a Mission: Impossible 7, avagy a Hang nélkül 2 mozis bemutatójáról, helyette meggyorsítja a lakossági forgalmazást. Kérdéses, hogy vajon hasonló sors vár-e a Top Gun 2-re, A Mancs őrjárat-filmre, illetve a G.I. Joe-spinoff-ra, a Snake Eyes-ra. Tom Cruise hetedik akció-kémfilmje november 19-én, míg a John Krasinski-Emily Blunt-féle horrortörténet folytatása szeptember 17-én debütál mozikban.

maxresdefault_23.jpg

A Paramount Plus március 4-én indul, amely kibővített változata a ViacomCBS nagyvállalat korábban CBS All Access néven ismert streaming szolgáltatójának. Az anyacég vetélytársként tekinthet tehát a Netflix, az HBO Max, a Hulu, a Disney+ és az Apple TV+ streaming oldalakra. A hivatalos értesülések szerint csaknem 2500 film közül választhatnak a feliratkozók.

A Mission: Impossible-franchise háza táján további változás történt, ugyanis eredetileg a hetedik és a nyolcadik film egyszerre forgott volna, viszont Tom Cruise promóciós útja a Top Gun 2 miatt ezt ellehetetleníti, így a Mission: Impossible 8 további egy évet csúszik.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek film premier mozi hbo star wars hír amazon érdekesség érdekességek tom cruise filmajánló michael bay hulu magyar film netflix mundruczó kornél mission impossible blockbuster emily blunt top gun john krasinski top gun 2 jamie dornan G.I. Joe mancs őrjárat hang nélkül cineart vanessa kirby disney+ mandalorian cineartblog mission impossible 7 hbo max apple tv+ top gun maverick hang nélkül 2 paramount plus