2021. már 02.

Tom Hiddleston kioktatta Owen Wilson-t

írta: Csurilla Dániel
Tom Hiddleston kioktatta Owen Wilson-t

loki-trailer-breakdown-4-700x291.jpg

Owen Wilson nem éppen egy nagy Marvel-fanatikus. Többnyire függetlenfilmekben és vígjátékokban szerepel. Azonban a júniusban érkező Loki-sorozat kedvéért megkérte Tom Hiddleston-t, hogy avassa be a színészt az MCU történeteibe egy gyorstalpaló alkalmával.

„Olyan volt, mintha Loki egyetemi előadást tartana nekem. Az a helyzet, hogy Tom napokig beszélt az MCU történeteiről, kisebb bejátszásokat mutatott nekem az előző filmekből, és elárulta, miként kapcsolódnak össze a különböző filmek.” – mondta Wilson.

08dcc73d183c7c26e4186e883b0e01394bdcf066.jpg

A színész szerint nagyban segített számára a "Loki előadás", hogy megértse karakterét, Mobius M. Mobius-t, akinek számtalan klónja van, és mind az Időrendőrségnek dolgozik.

Szólj hozzá

hírek sorozat hír disney érdekesség friss marvel scarlett johansson érdekességek loki owen wilson christian bale filmajánló al pacino robert de niro martin scorsese wes anderson leonardo dicaprio quentin tarantino ben stiller anthony hopkins chris evans robert downey jr. avengers sorozatajánló paul bettany chris hemsworth bosszúállók jeremy renner elizabeth olsen Samuel L. Jackson Tom Hiddleston chris pratt brie larson végtelen háború cineart disney+ cineartblog wandavision wandavízió