2021. ápr 02.

Kiderült mikor jön a Rick és Morty ötödik évada!

írta: Arany Gergő
Kiderült mikor jön a Rick és Morty ötödik évada!

Az Adult Swim talán legnépszerűbb animációs sorozata, az Emmy-díjas Rick és Morty rég várt ötödik évada előreláthatóan június 20-án, vasárnap fogja kezdetét venni.

3307.jpg

A rég várt esemény hirdetése céljából az Adult Swim „Rick és Morty-napnak” titulálta a dátumot – ami a gyakorlatban többnyire azt jelenti, hogy aznap számos Rick és Morty-tartalom válik elérhetővé a rajongók számára az új évad nyitóepizódja mellett. Ebbe beletartoznak kulisszák mögötti jelenetek, betekintések az ötödik évad további részeibe, valamint pár előre meg nem határozott meglepetés, amiket az Adult Swim egyelőre szándékosan nem oszt meg a közösséggel.

Dan Harmon és Justin Roiland nagysikerű sorozata 2013-ban vette kezdetét, azóta világszerte szórakoztatják a közönséget az őrült zseni Rick Sanchez és esetlen unokája, Morty univerzumok közötti kalandjai. Az Adult Swim egyik legsikeresebb animációs sorozatáról van szó, az új évadot pedig már különösen régóta várta a széria kitartó rajongótábora. A premierdátummal együtt az évad hivatalos előzetese is a napokban érkezett meg, ízelítőt adva az ikonikussá vált karakterek utazásának rég várt folytatásából.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes sorozat film trailer hír animáció érdekesség heti érdekességek Hírek Hír rick and morty rick és morty cineart Cineartblog cineartblog CineArt