2021. ápr 05.

A Rocketman rendezője készíti A Keresztapa sorozatot

írta: Csurilla Dániel
A Rocketman rendezője készíti A Keresztapa sorozatot

dexter-fletcher-the-offer-750x400.jpg

A Rocketman rendezője és a Bohém rapszódia társrendezője, Dexter Fletcher készíti A Keresztapa keletkezéséről szóló életrajzi minisorozat számos epizódját, mely a Paramount+ égisze alatt kerül legyártásra. Fletcher „több epizód” rendezője lesz a The Offer címet viselő szériában.

A limitált sorozat Al Ruddy producer szemszögéből kerül elmesélésre, aki elsőkézből tapasztalja a hírhedten problémás filmforgatást az akkor még gyakorlatlan Francis Ford Coppola és a primadonnaként viselkedő Marlon Brando által.

armie-hammer-to-star-in-godfather-making-of-series-at-paramount-750x400_1.jpg

Eredetileg Ruddy-t Armie Hammer formálta volna meg, azonban a kannibálfétissel gyanúsított, Hollywoodból kiközösített színész immár nem része a projektnek. Bár a The Offer egyedüli sztárja Hammer volt, és egyelőre nincsenek színészek bejelentve a minisorozathoz, a Paramount+ idén nyárra jelölte ki a forgatás kezdetét.  

Fletcher egy színészből lett filmrendező, aki sajátos, kreatív és látványban gazdag filmet készített Elton John életéből, miután befejezte a Bryan Singer rendező távozása után félbehagyott Bohém rapszódia munkálatait. Dexter Fletcher emellett csatolható egy előkészületi fázisban lévő Drakula-filmhez, a Renfield-hez, illetve a Chris Pine főszereplésével készülő, nagyköltségvetésű Az Angyal-remakehez.

Bár premierre egyelőre nem rendelkezik a The Offer, várhatóan 2022-ben kerül bemutatásra a streaming csatornán.

a10ce27ad934e57601146d9e0ee25ca5.jpg

A minisorozattal egyidőben egy nagyjátékfilm is készül Barry Levinson rendezésében a Francis and the Godfather címen, melyben Coppola szerepében Oscar Isaac, a producer Robert Evans szerepében pedig Jake Gyllenhaal fog tündökölni, míg Elizabeth Moss a rendező feleségét, Eleanor Coppola-t fogja alakítani. A Francis and the Godfather hasonlóan 2022-ben debütál.

Szólj hozzá

hírek hír pedofil érdekesség friss érdekességek kannibalizmus queen hollywood elton john jake gyllenhaal hugh jackman filmajánló al pacino robert de niro bryan singer francis ford coppola marlon brando colin firth filmkészítés freddy mercury sorozatajánló chris pine a keresztapa oscar isaac tom holland the godfather x-men adam driver rocketman Dexter Fletcher elizabeth moss online zaklatás rami malek kingsman taron egerton cineart cineartblog the offer francis and the godfather