2021. ápr 09.

Zazie Beetz még nem tárgyalt a Marvellel, de imádna egy Domino filmet

írta: Siktár Vivi
Zazie Beetz még nem tárgyalt a Marvellel, de imádna egy Domino filmet

Ha valaki odáig van a Marvel képregényeként, s főleg a X-Men tematikájúakért, akkor lehetetlen, hogy ne ismerné Dominot. És ha valaki bolondul a Deadpool 2-ért, akkor az is sanszos, hogy nem kell bemutatni neki a Zazie Beetz által alakított karaktert sem. De mivel a nagy összeolvadások korát éljük, ahol a Fox-os X-Men beleépül az MCU-ba s ezáltal újrateremtődik az X-Men világa, ezáltal néha több kérdés vetődik fel az emberben, mint válasz. Egy ilyen kérdés Domino karaktere is, melynek még Beetz sem igazán tudja a jövőjét.

6_zazie-beetz.jpg

A Collideres interjúja alapján még nem sikerült Kevin Feige vagy a többi Marvel fejessel diskurálnia a szerencse-hajtotta Domino kapcsán, ám szívből reméli, hogy ez előbb vagy utóbb meg fog történni.
Még nem beszéltem velük, de imádnám újragondolni a karaktert. Tudom, hogy mindig ott van valahol ez a világban, s potenciálisan meg is történhet. De még semmi konkrétumról nem esett szó. Bár nem csak a karaktert játszanám el újra, de szeretném tudni, hogy lehetne-e esély egy Domino spin-offra vagy hasonlóra. Meglátjuk, hogy mi lesz.”

6_zazie-beats-deadpool-2.jpg

Ha valaki követi a Deadpool vagy a Fox Marvel univerzumát, akkor abból egyértelmű, hogy a nagy Disney-s felvásárlás előtti időkben megjelent egy X-Force film ötlete, ami történetesen Beetz Domino karaktere, Josh Brolin Kábele és Ryan Reynolds Deadpoolja köré épült volna, hogy sajátjukra formálják az X-Men univerzumot. Egyelőre ennek a tervnek úgy tűnik, vége. Ám mivel már megerősített hír a Marvel Studios részéről, miszerint Reynolds visszatér Deadpoolként, így könnyen elképzelhető, hogy a franchise folytatásában más emblematikus karakter is helyet kaphatna.

Akárhogy is legyen, Zazie Beetz az egyik legjobb színésznő, aki napjainkban dolgozik, így, ha az MCU döntése alapján Dominonak van helye ebben a világban, akkor biztosan látjuk még őt a szerencse-hajtotta hősnő bőrében!

Szólj hozzá

érdekes film fox folytatás képregény szerencse disney színésznő érdekesség kábel univerzum spinoff karakter képregényfilm franchise josh brolin ryan reynolds hősnő deadpool mcu collider x-men kevin feige MARVEL marvel studios deadpool 2 x-force cineart zazie beetz cineartblog dominp