2021. ápr 26.

Kiszemelték a Pókverzum 2 rendezőit

írta: Csurilla Dániel
Kiszemelték a Pókverzum 2 rendezőit

spider-man-into-the-spider-verse-e1543416140763.jpg

A nagy erő nagy felelősséggel is jár, így nem egy, hanem ismételten három rendezője lesz a Pókember – Irány a Pókverzum 2-nek, mely az Oscar-díjas, animációs szuperhősfilm közvetlen folytatása lesz.

A filmet ezúttal Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson rendezik, míg az első részt rendező Bob Persichetti, Peter Ramsey és Rodney Rothman írói és producere minőségben lesznek jelen, azonban a forgatókönyv kapcsán Phil Lord és Chris Miller egyaránt közreműködnek a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendáját is jegyző Dave Callaham-nel.

Powers az idei Oscar-szezon egyik élvonalas jelöltje, ugyanis társrendezője volt a Pixar-féle Lelki ismereteknek és Legjobb Adaptált Forgatókönyv Oscar-jelölést kapott az Egy éjszaka Miamiban forgatókönyvéért, mely saját színdarabja nyomán készült.

spider-man-into-the-spider-verse-spiderman-suits-social-featured.png

Dos Santos számára az Irány a Pókverzum 2 lesz az első nagyjátékfilm, ugyanakkor, az Avatar: Az utolsó léghajlító számos epizódját készítette és az Igazság Ligája animációs sorozatban is kreatív partner volt. Thompson eddig főként a Lord és Miller által rendezett Derült égből fasírt látványtervezője volt.

A Pókember – Irány a Pókverzum mögött álló stáb hihetetlenül magas mércét állított, és megtisztelő számunkra, hogy próbára tehetjük magunkat Miles Morales története következő fejezetének elmesélésében.” – írta közös nyilatkozatban a rendezőtrió.  

A Pókember – Irány a Pókverzum 2 jövőre, pontosabban 2022. október 7-én érkezik a mozikba.

Szólj hozzá

érdekes hírek harrison ford premier avatar hír soul disney bemutató érdekesség friss rasszizmus sylvester stallone chuck norris marvel nicolas cage pókember érdekességek bruce willis filmajánló animációs film arnold schwarzenegger pixar jason statham m. night shyamalan chris pine az utolsó léghajlító jean-claude van damme oscar-díj tom holland spider-man a feláldozhatók Andrew Garfield Tobey Maguire cineart irány a pókverzum cineartblog lelki ismeretek fekete történelem pókember - irány a pókverzum