2019. jún 03.

Autóportnó, ami nem Halálos Iramban?

írta: Verebélyi G
Autóportnó, ami nem Halálos Iramban?

Itt a FORD v FERREATI első előzetese!

 2019 novemberében érkezik a 20th. Century Fox legújabb filmje a Ford v Ferreari. Igaz ebben az évben érkezik a Halálos Iramban - Hobbs and Shaw, de kétségtelen, hogy ezt a filmet a közönség is jobban várja.

121062-zixhfjrkxg-1559539920.jpeg

A Magyar mozikba nem az eredeti Ford v Ferreari, sőt nem is a többi "átfordítás párti" országhoz hasonló Le Mans'66 néven, hanem egy "briliáns" megfontolásból " Az Aszfalt Királyai " néven fog érkezni. Jelen esetben sajnos nem tudok logikát találni a fordítás relevanciájában, de ezt már sokszor megkaptuk, hogy pontosan miért is volt szükség a cím átfordítására. Ezesetben teljesen értetlenül állok a cím előtt, hiszen a Ford valamint a Ferreari szavakat is be lehet azonosítani Magyarországon elég egyértelműen...

A film megtörtént eseményeket dolgoz fel, méghozzá az 1966-os Le Mans-i 24 órás autóversenyt, mikor is a versenyautók tekintetében még igencsak újoncnak számító Ford, nekiveselkedett a már akkor is méltón híres Ferrearinak. De hogy mi is lesz\ lett a vége azt nem áruljuk el ;)

A filmet Christian Bale és Matt Damon neve és fémjelzi, így nagy valószínűséggel nem csak szép autóka, hanem nagyszerű színészi játékot is láthatunk majd a filmvásznon!

 

 

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes film mozi youtube trailer hír shelby mustang friss new gt500 Hír halálosiramban autoporno shelbí ferreari fordvferreari lemans66 fastendfurius újelőzetes newtrailer