2019. aug 06.

Roland Emmerich egy II. világháborús filmmel támad

írta: bacsikinga
Roland Emmerich egy II. világháborús filmmel támad

Midway (2019)

Megérkezett az első előzetes Roland Emmerich II. világháborús filmjéhez. A Midway a katasztrófákat kedvelő rendező következő nagyszabású produkciója. Emmerich neve leginkább A függetlenség napja, Holnapután, 2012 és Anonymus című filmek rendezőjeként ismert, így a remek látvány és a hazafiság kihangsúlyozása mindenképpen borítékolható.

midway2.jpg

A történet a Pearl Harbour-i ütközet után játszódik, amikor a japánok újabb csapást szerettek volna mérni az amerikai hadseregre. Mivel Pearl Harbort a csata után jelentősen megerősítették, így a japán főparancsnok inkább a Midway-atollnál található kevésbé felszerelt légi támaszpontot választotta a következő támadás célpontjául. Az itt folyó előkészületekről, harcról és hősies katonai akciókról szól majd a Midway. A szereplőgárda egészen biztató, hiszen benne lesz Woody Harrelson, Luke Evans, Patrick Wilson, Mandy Moore, Aaron Eckhart, Ed Skrein és Dennis Quaid is.

midway.jpg

A Midway várhatóan november táján érkezik meg a hazai mozikba.

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes mozi katasztrófa youtube usa trailer hír függetlenség napja anonymus holnapután midway hazafiság roland emmerich II. világháború