2020. jan 16.

Kiderült: nem lesz női megformálója Bondnak!

írta: andrasrozsa
Kiderült: nem lesz női megformálója Bondnak!

post-83211574665300429751_full_thumb.jpg

A legújabb James Bond film kapcsán adott interjút a Nincs idő meghalni két producere a Varietynek, mely során kiderül, hogy volt terv egy női Bond karakter létrehozására, ezt végül elvetették. 

Barbara Broccoli elmondása szerint, nem valami érdekes, ha egy férfi karakterét egy nő játssza, viszont az lehetséges, hogy színesbőrű színész bújhat majd a karakter bőrébe. Ezt úgy magyarázták a producerek, hogy mindannyian úgy gondolunk James Bondra, mint egy echte britre, viszont az igazság az, hogy Nagy-Britannia elég változatos hely, így miért is ne lehetne a világ legismertebb titkosügynöke színesbőrű.

Az már tény, hogy Daniel Craig számára ez volt az utolsó mozi, viszont egyelőre még nincs meg utódja. Több pletyka is keringett arról, hogy talán Idris Elba játszhatja majd el a karaktert a jövőben, ám ez még nem került hivatalos megerősítésre. Mindenesetre Elba most egy lépéssel közelebb került a szerephez, kérdés, hogy mennyire terveznek hosszútávra, hiszen ha hosszú ideig szeretnének a készítők egy színészt látni a karakter megformálójaként, lehet célszerűbb lenne egy fiatal választása. 

Míg fény derül arra, ki lesz az új James Bond, nézzük meg a Nincs idő meghalni legújabb kedvcsinálóját:

Szólj hozzá

blog ajánló előzetes sorozat film premier mozi trailer hír disney érdekesség friss heti marvel james bond filmajánló daniel craig Hírek Hír thanos cineart Cineartblog no time to die idrisi elba nincs idő meghalni