2020. okt 13.

Deadpool és Pókember közös filmet kaphat

írta: Csurilla Dániel
Deadpool és Pókember közös filmet kaphat

Gyülekeznek az értesülések és pletykák arról, hogy Ryan Reynolds milyen formában lesz jelen az MCU-ban. Nemrég azt hallottuk, hogy Kevin Feige a Marvel legnagyobb szerződését szeretné megkötni a Deadpool sztárjával – több projektre szerződve, mint a Nick Furyt alakító veterán Samuel L. Jacksont.

Ez egyrészt azt jelentheti, hogy főszerepben, mellékszerepben vagy akár cameókban is újra láthatjuk kedvenc mocskos szájú antihősünket, másfelől pedig Reynolds igen komoly jutalékokat kaphat ezen projektek után, mely megelőzheti Robert Downey Jr. több száz milliós fizetéseit.

spider-man-deadpool-50.jpg

A Pókember: Idegenben 2019-ben a Sony legjövedelmezőbb Hálószövő-filmje lett 1,1 milliárd dolláros bevétellel, így a koronavírus okozta csúszások ellenére is a Marvel és a Sony azon vannak, hogy minél hamarabb viszont láthassuk Tom Hollandet Pókemberként.

deadpool_spidey.jpg

Mihelyst lezárulnak a tárgyalások Ryan Reynoldssal, úgy a közeljövőben hivatalos bejelentésekre számíthatunk a Deadpool 3-mal, a Pókember 3-mal és a kettő közös filmjének részleteivel kapcsolatban. Addig is be kell érnünk Reynolds 2020. december 10-én bemutatkozó Free Guy c. agymenésével.

Szólj hozzá

blog film mozi sony disney marvel pókember ryan reynolds robert downey jr spider man pókember 3 deadpool mcu tom holland Hírek Hír Samuel L. Jackson cineart deadpool 3 cineartblog spider-man 3