2020. okt 25.

Doktor Szöszi ismét lecsap!

írta: Siktár Vivi
Doktor Szöszi ismét lecsap!

Az eredetileg 2020 februárjára tervezett filmet az MGM Studios hivatalosan is 2022 májusára tolta. E hét kedden, miután az első 2 rész sztárjai egy virtuális találkozó keretein belül újra egymásra találtak, hivatalossá vált a dátummódosítás. A digitális találkán többek között Reese Witherspoon, Selma Blair, Jessica Cauffiel, Holland Taylor és Luke Wilson is részt vett.

drszoszi.jpg

A harmadik rész forgatókönyvéért Mindy Kaling és Dan Goor felel, valamint Reese Witherspoon is visszatér az ikonikus szőke hajzuhataghoz. A Witherspoon tulajdonában álló Hello Sunshine produkciós cég mellett Marc Platt és Adam Siegel, így a Platt Productions cég is részt vesz a film készítésében.

A 2001-ben bemutatott első filmben, miután barátja dobta, Elle Woods az egyetemen jogi pályára igyekszik lépni: ekkor ez 141 millió dollárt hozott a stúdiónak. A 2003-ban bemutatott, s összesen 124 millió dolláros bevételű folytatásban Elle Washington D.C. felé veszi az irányt, ahol egy kongresszusi képviselő asszony stábjában tevékenykedik, remélve, hogy átjuttatja az állatkísérleteket betiltó törvényjavaslatot.

doooooktorszosszenet.jpg

Egy 2015-ben készült interjú során Witherspoon azt nyilatkozta, hogy eljött a harmadik film ideje: „Egyre többet beszélünk a nők politikai szerepvállalásáról, és arról, hogy milyen fontos valójában, hogy egyre több hölgy választja a politikai pályát. Szerintem klassz dolog lenne, ha (Elle-t) a Legfelsőbb Bíróságba juttatnánk, vagy legalábbis valaki olyan lenne, aki megpályázná a posztot.”

Az MGM Studios Twitterén is megerősítették a dátumot, így már csak cirka 1,5 évet kell várnunk Doktor Szöszi új kalandjaira.

 

Szólj hozzá

érdekes film hír május érdekesség mgm twitter luke wilson reese witherspoon elle selma blair doktor szöszi 2022 mindy kaling jessica cauffiel holland taylor legally blonde cineart Cineartblog cineartblog CineArt dan goor hello sunshine platt productions elle woods mgm studios