2020. nov 04.

Folytatódik A Kaptár és megvan az egyik főszereplő is

írta: Csurilla Dániel
Folytatódik A Kaptár és megvan az egyik főszereplő is

resident_evil_etc_screenshot_20201103085401_1_original_1150x645_cover.jpg

A Johannes Roberts rendezésében jelenleg is forgó Resident Evil film egy A Kaptár előzményfilm lesz, melyhez bejelentették az új főszereplőt, a Gotham tévésorozat és A szellemlovas egyik színészét, Donal Logue-t. Roberts korábban olyan horrorfilmekért volt felelős, mint Az ajtón túl, a 47 méter mélyen és annak folytatása, valamint a Hívatlanok 2: Éjjeli préda. A film a bejelentések szerint újraindítja A Kaptár szériát és előzményfilmként is szolgál egyszerre.

A színészek listáját erősíti a The Flash sorozatban ismertté lett Chad Rook és A szolgálólány meséje egyik mellékszereplője, Lily Gao. Donal Logue Irons főtörzs szerepét kapta. A reboot egy „hűséges adaptációja lesz a Capcom híres videójátékának, mely 1998-ban Racoon City-ben játszódik”.

thegeek-resident-evil-3-remake-5.jpg

További főszereplők Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) és Neal McDonough pedig William Birkin szerepében lesz látható. Visszatérnek a sorozat producerei, Robert Kulzer (Constantin Film) és James Harris (Tea Shop Productions). A Sony Pictures alá tartozó Screen Gems fogja forgalmazni a filmet.

Érdekesség, hogy bár a Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich-féle A Kaptár filmsorozat 1,2 milliárd dollárt hozott két évtized alatt világszerte, a kritikák szörnyen lehúzták az említett filmeket. Vajon Johannes Roberts képes lesz új életet lehelni egy halottnak hitt filmsorozatba, vagy a videójátékok alapján készülő filmek kimerülnek majd a következő években a Pikachu, a detektív 2, a Monster Hunter és a Tomb Raider 2 filmekben?

A Kaptár reboot 2021. szeptemberében érkezik a mozikba.

resident_evil_out.jpg

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat film premier mozi youtube trailer hír bemutató érdekesség friss heti reboot előzmény érdekességek milla jovovich videójáték filmajánló resident evil kaptár mozipremier arrow játékadaptáció gotham a kaptár filmpremier paul ws anderson the flash Hírek Hír heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt