2020. nov 09.

Megőrülnek a Twitteren Mark Hamill Star Wars-témájú posztjáért!

írta: Siktár Vivi
Megőrülnek a Twitteren Mark Hamill Star Wars-témájú posztjáért!

A 69 éves Mark Hamill nem fogta vissza magát szombaton, és összekötötte a frissen megválasztott Joe Bident és a Star Wars-univerzumot új Twitter posztjában. A színész korábban hivatalos kampányreklámmal segítette a demokrata elnökjelöltet Donald J. Trump ellen.

2020_05_11-11_22-boundingintocomics-5eb9de4e7d23b.png

Számos üzenetet közölt Hamill a szombaton is hivatalossá vált győzelemről, melyek szerint az Egyesült Államok 46. elnöke Joe Biden. Egy, a Star Wars rajongóit megcélzó üzenet azonban kifejezetten frappánsra sikerült. Három, egymást követő elnök félprofilját láthatjuk, mely megválasztásuk évét köti össze George Lucas eredeti Star Wars-trilógiájának címeivel.

Hogy valóban a trilógiához hasonlatosan fog-e alakulni az USA történelme, még nem tudni, viszont az illusztráció igazán szellemesre sikeredett, a közösség pedig nemes egyszerűséggel imádja.  

Szólj hozzá

kampány érdekes amerika star wars humor usa donald trump érdekesség elnökválasztás twitter elnök csillagok háborúja george lucas trilógia joe biden új remény absentee tweet mark hamill a birodalom visszavág a jedi visszatér Star wars cineart cineartblog fauci BestEpisode EVER