2020. nov 21.

Előzetest kapott Robert Rodriguez szuperhős univerzumának új filmje

írta: Csurilla Dániel
Előzetest kapott Robert Rodriguez szuperhős univerzumának új filmje

we-can-be-heroes-sharkboy-lavagirl-1-750x400.jpg

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Robert Rodriguez filmjeinek eltérő a közönsége. Vannak a Desperado rajongók és vannak a Kémkölykök imádók. A mexikói rendező elhintette, hogy új Netflix filmje, a We Can Be Heroes egy nagyon univerzum része lehet, mely rokoni kapcsolatban áll a Cápasrác és Lávalány kalandjaival. Megérkezett az előzetes, mely megerősíti Rodriguez utalását.

Ahogyan látni lehetett, a szuperhősök egy következő generációja fog bemutatkozni. Miután egy idegeninvázió leveri a hősöket, azok gyerekein a sor, hogy megmentsék a világot. Első ránézésre valóban erőteljes rokonság vélhető felfedezni a Cápasrác és Lávalány látványvilágával, azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt sem, hogy gyakorlatilag egy a Kémkölykök története.

robert_rodriguez_countdown.jpg

Bár Taylor Lautner nem tér vissza Cápasrác szerepére, a We Can Be Heroes szereplőgárdája felettébb impozáns. Pedro Pascal, Priyanka Chopra Jonas, Christian Slater, Boyd Holbrook, Taylor Dooley (Lávalány) és még sok fiatal színészfog feltűnni a filmben, melyet Robert Rodriguez írt és rendezett, s bár látszólag a Marvel-univerzum mintájára készült, minden bizonnyal megtalálható majd a filmkészítő egyedi kézjegye a We Can Be Heroes-ban.

A film 2021. január 1-én debütál a Netflix-en világszerte.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek előzetes premier mozi star wars trailer hír érdekesség friss marvel sin city érdekességek szuperhős univerzum logan christian slater robert rodriguez hugh jackman netflix desperado avengers szuperhősfilm alita nick jonas taylor lautner bosszúállók cápasrác és lávalány kémkölykök pedro pascal boyd holbrook priyanka chopra rami malek mr robot cineart the mandalorian cineartblog we can be heroes cápasrác és lávalány kalandjai