2020. nov 22.

Daisy Ridley szerint „tökéletes volt” a Skywalker korának befejezése

írta: Csurilla Dániel
Daisy Ridley szerint „tökéletes volt” a Skywalker korának befejezése

A Disney Star Wars-filmjeinek minőségével kapcsolatban szólásszabadsága van az internet népének, és valóban megosztó a Kathleen Kennedy-vezette Lucasfilm, ahogyan rendezőváltások sora követte egymást változó minőségű és mennyiségű Star Wars-filmekkel, azonban tagadhatatlan a rajongók csillapíthatatlan vágya, hogy visszatérjenek egy messzi-messzi galaxisba.

4e7419ce8432ab460fdb1862b2999719.jpg

Daisy Ridley a Skywalker kora befejezését nagyszerűnek tartja, azonban nem tudja elképzelni, hogy egyhamar visszatérjen a Star Wars-filmekhez. Az IGN-nek adott interjújában ezt nyilatkozta: „Számomra a kilencedik rész befejezésének gyönyöre abban rejlik, hogy reményt és lehetőséget ad. Úgy érzem, ez volt Rey tökéletes befejezése. A nagy csaták után Az ébredő Erőben, Az utolsó Jedikben és a Skywalker korában Rey most valószínűleg az erdőben rohangál és nagyszerűen érzi magát a történetke után.”

A színésznő hozzátette, hogy: „Személy szerint nagyon, nagyon elégedett vagyok a sztori befejezésével. Nem hiszem, hogy ne lett volna elég mindaz, amin keresztülment a karakter és én is. Valamint a Star Wars világában rengeteg csodálatos karakter van, fantasztikus dolgokkal. Épp a The Mandalorian egy új részét néztem, és meghatódtam, mennyi helyre mehet még a sorozat világépítés szempontjából.”

Hogy a Disney kötelezi-e Ridley-t, hogy a The Mandalorian-ről pozitívan vélekedjen, vagy a Skywalker kora témáját tereli, esetleg tényleg „tökéletes befejezésnek" tartja legalábbis Rey szempontjából a finálét, azt nem lehet tudni, viszont az tény, hogy az évtizedes, ikonikus Skywalker-korszak lezárult, végérvényesen. A remény tovább él a Disney+ oldalán, ahol számos Star Wars-sorozat debütál majd (The Mandalorian-szezonok, Obi-Wan Kenobi-sorozat, női Star Wars-sorozat, Boba Fett-sorozat).

Bár Daisy Ridley szinkronszerepre nem tér vissza, Rey története azonban mégis folytatódott a Lego Star Wars Holiday Special-ben, melyről kritikánk ITT olvasható.

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek harrison ford sorozat film mozi star wars hír disney érdekesség friss érdekességek csillagok háborúja ewan mcgregor filmajánló george lucas boba fett carrie fisher jon favreau lego star wars jj abrams mark hamill lucasfilm holiday special john boyega adam driver pedro pascal Kathleen Kennedy daisy ridley Obi-Wan Kenobi az ébredő erő az utolsó jedik cineart disney+ mandalorian skywalker kora cineartblog rey skywalker