2020. nov 23.

Júliusban forog a Fekete Párduc 2 egyelőre főszereplő nélkül

írta: Csurilla Dániel
Júliusban forog a Fekete Párduc 2 egyelőre főszereplő nélkül

black_panther-with-a-circle-inset-of-tenoch-huerta-h-2020-1605909977-928x523.jpg

Chadwick Boseman tragikus elvesztése után a Marvel jegelte a Fekete Párduc 2 előkészületeit, azonban lassan szivárognak az információk, mit terveznek minden idők egyik legsikeresebb filmjének bejelentett folytatása kapcsán elénk tárni. Az első rész további színészei mind visszatérnek, és Ryan Coogler rendezi a filmet. 2020 volt az első év tizenegy esztendő után, mikor nem látunk Marvel Studios által készített képregényfilmet a mozikban.

Hivatalos bejelentés szerint a Narcos: Mexikó egyik sztárja, Tenoch Huerta lesz a Fekete Párduc 2 rosszfiúja, és a várt folytatás 2021. júliusában kezd forogni Atlantában – a tervezett februári kezdettel ellentétben. A visszatérők között van Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke és Angela Bassett, és érdekesség, hogy a Shuri-t alakító Wright elejtette, hogy karaktere kiemelt szerepet kap majd a filmben. Bizonyos, hogy a Marvel vonakodik a Zsivány Egyessel és a Skywalker korával ellentétben digitálisan „feléleszteni” Chadwick Boseman-t.

image2_3icj3l2_large.jpg

Bár a Fekete Párduc 2-t övezi a legnagyobb várakozás, bennfentes információk szerint Kevin Feige és a Marvel gőzerőkkel a Disney+ oldalán debütáló képregénysorozatokra fókuszál (WandaVízió, Loki, She-Hulk, Moon Knight, A Sólyom és a Tél Katonája). A Marvel sorozatok mind az MCU fontos egységei lesznek.

Hogy Ryan Coogler főszereplő nélküli Fekete Párduc 2-je tartani fogja-e a 2022. május 6-án való premiert, vagy ahogyan a forgatás, úgy a bemutató is öt hónap csúszással indul, azt a Marvel minden bizonnyal hamarosan bejelenti. Szerintünk a legtisztább megoldás Boseman kapcsán, ha a Marvel új címszereplőt választ az ikonikus karakter megformálására.

brody-passionate-politics-black-panther.jpg

Chadwick Boseman utolsó filmszerepe a Netflix-en debütáló Ma Rainey: A blues nagyasszonyában lesz. A néhai színész posthumus Oscar-jelölése szinte borítékolható, ahogyan a Gotham Awards cikkünk kapcsán már beszámoltunk róla.

Szólj hozzá

érdekes hírek film premier star wars hír disney érdekesség friss forgatás marvel érdekességek filmajánló george lucas robert downey jr carrie fisher avengers végjáték angela bassett jj abrams mcu bosszúállók fekete párduc black panther adam driver Oscar-díj Michael B. Jordan chadwick boseman narcos zsivány egyes letitia wright végtelen háború wakanda cineart skywalker kora cineartblog fekete párduc 2 ryan coogle ma rainey tenoch huerta