2020. dec 10.

Kristen Stewart egyedül vett részt a Chanel divatbemutatóján

írta: Jászberényi Lili
Kristen Stewart egyedül vett részt a Chanel divatbemutatóján

A Chanel éves Métiers d’Art nevű divatbemutatójára 200 vendég volt hivatalos, azonban végül csak egy vendég vehetett részt a bemutatón, a vírus miatt ugyanis csak 301 fő lehetett a rendezvényen és ebből 300 főt a bemutatón dolgozó emberek adtak. Az egyetlen VIP vendég pedig nem más volt, mint Kristen Stewart, aki egyébként régen a márka nagykövete is volt.

5fcbb0f2037cbd0018614177.png

A színésznő nagyon örült ennek a lehetőségnek, hiszen nagyon szereti Virginie Viard munkáit. Ráadásul a hamarosan érkező Chanel kollekciónak Kristen lesz az arca.

Épp azt beszéltük Virginie-vel, hogy a történet saját magát írja. A nők, akik korábban itt éltek, nagy rajongói voltak a művészeteknek, a kreativitásnak és szerették inspirálni az alkotókat és saját magukat. És ahogy néztem a show-t, elképzeltem, hogy mindenki egy-egy karakter a múltból. Mindig tetszenek Virginie munkái, de ezúttal igazán személyesnek érzem

A többi 199 meghívott sem maradt le a bemutatóról, hiszen élő közvetítésben nézhették végig. Most pedig már mi is megtekinthetjük a YouTube-on.

Szólj hozzá

érdekes hírek hír érdekesség friss heti érdekességek Chanel Kristen Stewart Cineartblog CineArt