2020. dec 14.

Matt Smith is csatlakozott a Trónok harca előzménysorozatához

írta: Szalai Szimi
Matt Smith is csatlakozott a Trónok harca előzménysorozatához

matt-smith-star-wars.jpg

Matt Smith is egyike azoknak, akik csatlakoznak az HBO soron következő szériájához. Nem egy ismert és népszerű produkcióban játszott már a színész, köztük a britek körében közkedvelt Ki vagy, Doki? sorozatban volt a 12. doktor és a The Crown netflixes szériában ő alakította Fülöp herceget.

Smith a spinoff-ban is egy herceget fog alakítani, mégpedig Daemon Targaryent, aki egy páratlan harcos és sárkánylovas, akiben igazi sárkányvér kering. A karakter ezen felül a híres Viserys Targaryen király öccse, akit Paddy Considine fog játszani.

 article_full_2x.jpg

Rajta kívül Olivia Cooke és Emma D'Arcy is csatlakozott. Előbbi Alicent Hightower bőrébe bújik, aki “a legkedvesebb nő a hét királyságban”, míg utóbbi Rhaenyra Targaryen hercegnő lesz, aki a király elsőszülötte.

 emma-darcys-wanderlust-led-to-some-exciting-opportunities-1604074275.jpg

Az előzménysorozat az író George R.R. Martin 2018-as Fire and Blood című könyvén alapul, és a várva várt projekt 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik majd.

A 10 epizódos széria a Targaryen-ház történetét meséli majd el.

Nagyrészt Angliában lesznek a forgatások és már betekintést is nyerhettünk, hogy milyen sárkányok várnak majd minket a képernyők előtt, amelyről itt írtunk.

 

Szólj hozzá

HBO Trónok harca George R R Martin Matt Smith Ki vagy Doki Olivia Cooke Targaryen House of the Dragon Viserys Targaryen Daemon Targaryen