2020. dec 21.

Chadwick Boseman is szerepel a Marvel animációs sorozatában

írta: Csurilla Dániel
Chadwick Boseman is szerepel a Marvel animációs sorozatában

chadwick-boseman-black-panther-750x400.jpg

Korábban Kevin Feige és a teljes Disney cáfolta, hogy a Marvel lecserélné a tragikusan elhunyt Chadwick Boseman-t a Fekete Párduc 2-ben, és úgy tűnik a rajongóknak a jövőben lehetősége lesz utoljára hallani a színészt a What If…? címet viselő, alternatív idősíkokat bemutató animációs sorozatban.

A Disney éves befektetői találkozóján bepillantást nyerhettünk a What If…? antológiasorozat vizuális világába, s láthattuk T’Challa-t is, azonban rögtön felmerült a kérdés, hogy vajon Boseman kölcsönözte-e a hangját a karakternek. Feige szerint „számos epizódot” rögzített a színész még halála előtt. A What If…? animációs sorozat első előzetese megtekinthető.

A trailer meglepően sokszor szerepelteti az ifjú T’Challa-t, aki ebben az alternatív idősíkban nem Fekete Párduc, hanem Űrlord lesz, és számtalan kalandba keveredik. Várhatóan 2021-ben debütál majd az animációs sorozat a Disney streaming oldalán, azonban pontos premierdátumról nem tudunk egyelőre beszámolni.  

marvel_s_what_if_logo.png

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló sorozat film premier mozi hír disney animáció bemutató érdekesség friss marvel érdekességek antológia filmajánló avengers sorozatajánló what if james gunn bosszúállók black panther kevin feige chris pratt guardians of the galaxy chadwick boseman Fekete Párduc a galaxis őrzői űrlord star lord cineart disney+ cineartblog fekete párduc 2 marvel zombie