2020. dec 21.

Csúszik Ryan Gosling és Chris Evans közös filmje

írta: Csurilla Dániel
Csúszik Ryan Gosling és Chris Evans közös filmje

ryan-gosling-chris-evans.jpg

Még csak az előkészületi munkálatoknál tart a Netflix nagyszabású kémfilmje, a Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készülő The Gray Man, a streaming platform azonban a növekvő koronavírus esetszámokra való tekintettel a tervezett 2021. január 18-i forgatási kezdetnél jóval később lát neki a 200 millió dolláros szuperprodukció gyártásának.

A Bosszúállók: Végjátékot jegyző Joe és Anthony Russo által rendezett streaming blockbuster egy globális kémtörténet, melyben Ana de Armas is szerepet vállalt nemrégiben. A Kaliforniában és környékén elhatalmasodott Covid-fertőzöttek miatt azonban a Netflix hátrálni kezdett, hiszen nem engedhetik meg maguknak az olyan leállásokat, mint a The Batman, a Vaják második évada vagy a Tom Cruise kiakadását indikáló Mission: Impossible 7 fiaskó esetében.

russo-brothers-leaving-marvel-700x300.jpg

A The Gray Man egy filmsorozatot indítana a világszintű kémkedés közegében, s a forgatókönyvért a Russo fivérek mellett az Amerika Kapitány-filmeket és az utóbbi Bosszúállók-mozikat jegyző Christopher Markus és Stephen McFeely felelős. A szuperprodukció Mark Greaney 2009-es regényének adaptációja.

A történet egy halálos párosról szól, akik egymást üldözik kontinenseken keresztül. Korábban a New Regency produkciós cégnél Brad Pitt és James Gray (Ad Astra – Út a csillagokba) fejlesztették az adaptációt, azonban a Netflix egy véres licitháborúban azonnal lecsapott a fejlesztési pokolba került The Gray Man-re, melynek jelenleg bizonytalan a gyártásának kezdete, azonban hamarosan további hírekről tudunk beszámolni.

 

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek premier superman hír bemutató érdekesség friss forgatás marvel érdekességek brad pitt tom cruise witcher netflix chris evans mission impossible blockbuster avengers kémfilm végjáték anthony russo joe russo ryan gosling robert pattinson ad astra amerika kapitány bosszúállók ana de armas szárnyas fejvadász vaják henry cavill végtelen háború cineart russo testvérek cineartblog the batman koronavírus the gray man