2020. dec 21.

George Clooney le akarta beszélni Ben Affleck-et Batman szerepéről

írta: Csurilla Dániel
George Clooney le akarta beszélni Ben Affleck-et Batman szerepéről

gettyimages-162607152.jpg

Nemrég beszámoltunk arról, hogy George Clooney pontosan hogyan is vélekedik a Batman és Robin-ról, illetve saját alakításáról az évek távlatában Joel Schumacher 1997-es szuperhősfilmje kapcsán. A színész karrierjének azon a pontján érkezett a filmszerep, amikor még a Vészhelyzet sztárjaként volt ismert, és az Alkonyattól pirkadatig, valamint a Peacemaker mellett nem volt főszerepe. A Batman és Robin robosztus hanyatlás ellenére Steven Soderbergh Mint a kámfor c. filmjében azonnal A-listás sztár vált a mai napig termékeny színész-rendezőből.

Clooney korábban azt mondta a bukásnak számító képregényfilmről, hogy: „Annyira rossz, hogy szinte fáj, amint nézem. Fizikális fájdalmaim vannak tőle. Amikor kapcsolgatod a tévét, és rábukkansz, úgy vagy vele, hogy; Jaj, ne, ne, ne!” A színészt saját bevallása szerint „poszttraumatikus stressz” érte, így megpróbálta lebeszélni Ben Affleck-et is a Batman Superman ellen szerepéről.

intro-1562704151.jpg

Mindkét utat megtapasztalta. Szerepeltem hatalmas bukásokban, de benne voltam átütő sikerekben is. Az emberek nem mindig hallgatnak rám. Ben pont ilyen volt, és ennek ellenére remek munkát végzett, én pedig elismertem, hogy tévedtem. Csak a saját tapasztalataimból tudtam kiindulni. Azt mondtam neki, hogy; Semmiképp ne hagyd, hogy mellbimbót aggassanak a ruhára.” – tette hozzá Clooney Affleck kapcsán, akivel számos közös filmen munkálkodnak. Legutóbb Az Argo-akció c. filmben dolgoztak együtt.

1598027780_benaffleckbatman2_promotions_hu_1180_550_3.png

A színész a Netflix-en debütáló Az éjféli égbolt c. sci-fiben vállalt főszerepet saját rendezésében. A film bemutatója 2020. december 23-án lesz a szolgáltatón.  

Szólj hozzá

streaming flash érdekes hírek mozi orbán hír orbán viktor érdekesség friss batman vészhelyzet érdekességek ben affleck george clooney warner joel schumacher robert rodriguez filmajánló quentin tarantino arnold schwarzenegger justice league netflix patty jenkins wonder woman jason momoa igazság ligája mint a kámfor aquaman argo batman és robin ezra miller gal gadot batman v superman batman superman ellen ray fisher cineart cineartblog wonder woman 1984 az éjféli égbolt