2020. dec 21.

Pedro Pascal szívesen szerepelne további Star Wars sorozatokban is

írta: Csurilla Dániel
Pedro Pascal szívesen szerepelne további Star Wars sorozatokban is

mandalorian-no-helmet-1-7570ea5.jpg

A Disney+ oldalán debütáló további Star Wars-sorozatokban is szerepelhet Pedro Pascal karaktere (Mando, avagy Din Djarin) a The Mandalorian-ből. Pascal saját bevallása szerint nem tudja, hogy a karakter átjátszik majd a többi sorozatba, azonban reménykedik.

Öregem, remélem, hogy összejön. Persze, hogy szeretném. Ez az egész túlmutat mindenkin, és bizonyos szempontból mind csak átutazók vagyunk.” – mondta Pascal, majd megjegyezte: „Én is csak akkor kapok hírt, amikor bejelentik.

A The Mandalorian második szezonjában feltűnő Rosario Dawson és Temuera Morrison egy-egy saját sorozatot kapnak Ashoka és Boba Fett karaktereit megformálnak, és könnyedén elképzelhető, hogy egyes figurák vendégszerepelnek majd egymás történetében, s a Din Djarin-t alakító Pascal is feltűnhet a további sorozatokban – vagy filmekben. A bejelentett Kenobi-sorozat mellett egy Zsivány Egyes-spinoff sorozat készül Cassian Andor-ral (Diego Luna), továbbá egy Lando Calrissian-sorozat.

m-disneyplusstarwars_3.jpg

A népszerű The Mandalorian évadzárója 2020. december 18-án debütált a Disney+ oldalán, s kritikánk ITT olvasható.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek sorozat star wars hír disney érdekesség friss marvel érdekességek rosario dawson ewan mcgregor filmajánló george lucas boba fett luke skywalker jon favreau sorozatajánló temuera morrison lucasfilm pedro pascal Kathleen Kennedy Obi-Wan Kenobi ashoka tano cineart disney+ mandalorian cineartblog mandalóri grogu