2020. dec 22.

Befutott a ’Halál 2020-ra’ előzetese

írta: Csurilla Dániel
Befutott a ’Halál 2020-ra’ előzetese

death-to-2020-hugh-grant.jpg

„Egy katartikus vígjáték, amit sosem felejtesz el az évről, amit nagyon-nagyon el akarsz felejteni.”

Tudtuk, hogy érkezik, hiszen figyelmeztetett minket Charlie Brooker, Hugh Grant és a Netflix is, azonban nem sejtettük, hogy még idén láthatjuk a Black Mirror készítőjének új áldokumentumfilmjét a Netflix-en.

A Death to 2020, avagy Halál 2020-ra Hugh Grant mellett felvonultatja Samuel L. Jackson-t, Lisa Kudrow-t, Kumail Nanjiani-t, Joe Keery-t, Leslie Jones-t és Cristin Milioti-t. Az áldokumentumfilmben Hugh Grant egy visszataszító történészt fog alakítani, s úgy fest, a sztárparádé többi tagja többnyire önmagát fogja játszani. A Death to 2020 Brooker eredeti ötlete alapján készült „egy olyan évről, mely még nem is ért véget”. Ahogyan a Netflix reklámozza az új különkiadást, rögtön megszomjaztunk a Black Mirror újabb évadára, azonban arra még egy cseppet várnunk kell.

Hogy pontosan miről szól az áldokumentumfilm, arról fogalmunk sincs, de a 2020-as év megérdemli, hogy végre egy olyan szatírakészítő, mint Brooker górcső alá vegye. A Death to 2020 december 27-én érkezik a Netflix kínálatába.

 

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek előzetes trailer hír karácsony érdekesség friss marvel érdekességek hugh grant filmajánló jóbarátok netflix ghostbusters black mirror avengers lisa kudrow men in black nick fury így jártam anyátokkal bosszúállók Samuel L. Jackson leslie jones cristin milioti fekete tükör stranger things cineart millie bobby brown kumail nanjiani joe keery cineartblog koronavírus covid Covid 19 charlie brooker death to 2020 halál 2020-ra