2020. dec 31.

Kiderült, hány résszel vár minket a WandaVision!

írta: Szalai Szimi
Kiderült, hány résszel vár minket a WandaVision!


wandavision_1.jpg

Érdekes módon eddig még nem lehetett tudni, hogy pontosan hány részes is lesz a széria, nem úgy, mint pl. a Disney+ másik érkező Loki sorozatánál annak ellenére, hogy kicsivel több, mint két hét múlva érkezik január 15-én. Azonban az egyik hivatalos latin-amerikai oldala véletlenül közzé tette az eddig titkolt információkat és még pluszba az is lelőtték, hogy mely napokon lesz látható a WandaVision.

A Disney Latino bejegyzése szerint március 5-ig fogják közvetíteni az új részeket hetente, így ebből következve legalább 8 epizóddal kell, hogy érkezzen a sorozat. Igazából januártól kezdve egyfolytában nézhetünk új Marvel tartalmakat, hiszen egymást követik a jobbnál jobb karakter sorozatok, köztük a The Falcon and the Winter Soldier, majd a Loki is debütál.

Az előzetesekből arra lehet következtetni, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború után Wanda próbálja vissza hozni Víziót az elők soraiba, és ezért egy alternatív idősíkot, világot hoz létre, ahol ideális körülményeket teremt maguknak, egy álomvilágot. Azonban ezt sokan nem nézik jó szemmel és igyekeznek szabotálni a Skarlát boszorkányt.

Szólj hozzá

blog hírek sorozat hír marvel cineart Disney+ Cineartblog cineartblog wandavision