2021. jan 11.

Robert Rodriguez szerint jöhet az Alita 2

írta: Szalai Szimi
Robert Rodriguez szerint jöhet az Alita 2

Habár a 2019-es film nem hozott óriási sikereket, mégis készülhet belőle folytatás.

 alita_battle_angel_ver2.jpg

Nem hozott sok pénzt sem és a kritikusok se voltak odáig érte, az elképesztő látványvilágával és akció jeleneteivel mégis egy masszív rajongótáborra tett szert az Alita: A harc angyala. Az író-producer James Cameron és rendező Robert Rodriguez mellett a rajongók is szívesen látnák a történet folytatását a vásznon. Habár az első film 404 millió dollár hozott, ez nem volt elég garancia egy folytatáshoz. De a rendező így is bizakodó és pozitívan áll a dolgokhoz.

 

A Forbes magazinnak adott interjúban elmondta, hogy még nagyon is lehetséges egy Alita 2, talán azóta, hogy a Disney megvette a Foxot (is).

 „Bármi megtörténhet. A Disney megvette a Foxot, és ott a Disney+ is, szóval megér egy beszélgetést. Tudom, hogy mások szívesen látnának egy második részt és én is szívesen csinálnék még egyet. Az, hogy ez hogyan menne és hogyan valósulna meg abban nagy lehetőségeket nyújtanak a streaming szolgáltatók. Ez már egy előre eladott koncepció, már van egy nézőközönsége, aki látni akarja és a lehető legkönnyebben elérhető módon terjeszthető. Nem egy olyan rossz ötlet.”

 

Rodriguez az elmúlt években is nagyon szorgalmas volt. A 2020-as Mindenkiből lehet hős máris zöld lámpát kapott egy második részhez, valamint ő volt a felelős a Mandalóri második évadjában a Bobba Fett részért, sőt, producerként vesz majd részt a The Book of Bobba Fett spin-offban.

Szólj hozzá

blog érdekes ajánló film mozi hír disney érdekesség friss heti robert rodriguez james cameron netflix alita Hír Cineartblog cineartblog