2021. jan 20.

Ben Affleck szerint Kevin Feige „minden idők legjobb producere”

írta: Csurilla Dániel
Ben Affleck szerint Kevin Feige „minden idők legjobb producere”

ben-affleck-kevin-feige.jpg

Ben Affleck, aki a stúdiórendszer egyik elismert színész-író-rendező-producere, kifejezte szimpátiáját Kevin Feige, a Marvel vezérigazgatója iránt, és minden idők egyik legjobb filmgyártójának hívta az MCU megalkotásáért.

A The Hollywood Reporter Awards Chatter Podcast-ben Affleck visszatekintett karrierje legjobb és legrosszabb pillanataira – beleértve a 2003-as Daredevilben való szereplését, aminek Feige egyaránt producere volt. Ugyan elismerte, hogy Matt Murdock szerepében nem volt kifejezetten jó, Feige-t nagyra becsülte a színész.

Kib***ott Kevin Feige kétségtelenül a legnagyobb producer, legsikeresebb filmgyártó, aki valaha létezett. Ő az egyetlen olyan ember a világon, akinek 100%-ban elhiszem, mit akar a közönség. Az a rohadék úgy ismeri a közönséget, mint senki más. Egy igazi zseni. Kevin a cirkusz porondmestere, tudja, hogyan kell megszólítani a közönséget, tudja, mikor kell érzelmeket közvetíteni, tudja, pontosan mikor kell a látványra összpontosítani, ismeri a jóízű humort, az érzékenységet és a megfelelő hangsúlyokat. Korábban a szuperhősfilmektől egyesek megijedtek, mások felvállalták szeretetüket irántuk.” – mondta Ben Affleck.

sqjm879rtxw9f3fyg9js7h.jpg

Kétségtelen, hogy Kevin Feige vezetésével az MCU huszonhárom nagyjátékfilmje átlagosan 1 milliárd dolláros sikereket ért el egy filmre lebontva, és ez jelentős mértékben a Marvel fejesének érdeme. Nemrég bejelentésre került egy Disney-produkció, melynek Affleck a kiszemelt rendezője, tehát elképzelhető a hamar munkahelyi kapcsolatba is kerül a színész és Feige.

Leghamarabb Affleck-et Zack Snyder Justice League rendezői változatában láthatjuk.

Szólj hozzá

érdekes hírek superman hír disney érdekesség batman marvel scarlett johansson érdekességek ben affleck warner zack snyder daredevil dc justice league robert downey jr chris evans avengers deadpool wonder woman chris hemsworth bosszúállók jason momoa aquaman tom holland benedict cumberbatch tom hiddleston henry cavill x-men kevin feige Samuel L. Jackson chris pratt brie larson gal gadot chadwick boseman cineart cineartblog wandavision wandavízió