2021. jan 13.

Ben Affleck ifjúsági fantasy-t rendez a Disney-nek

írta: Csurilla Dániel
Ben Affleck ifjúsági fantasy-t rendez a Disney-nek

ben-affleck-triple-frontier-750x400.jpg

Nem tudjuk, hogyan képes Ben Affleck kismillió filmtervet egyszerre fejleszteni, azonban nagyon örülünk a színész-rendező ambícióinak.

Amellett, hogy Ridley Scott The Last Duel c. filmjében, illetve a Deep Water-ben vállalt szerepet idén, a Robert Rodriguez-féle Hypnotic-ban is szerepel, valamint rendezője lesz a The Long Goodbye-nak, mely Polanski klasszikusa, a Kínai negyed keletkezéséről szól.

További bejelentett projektjei a George Clooney rendezésében készülő The Tender Bar, a Houdini-film, A vád tanúja-feldolgozása, valamint a Ghost Army háborús dráma. A színész látható lesz egyébként a Justice League-minisorozatban is az HBO Max-on.

_93841723_livebynight1.jpg

Affleck talált magának egy újabb rendezői projektet, mely a Disney égisze alatt készülő Keeper of the Lost Cities, ami Shannon Messenger nagysikerű regényének adaptációja lesz, és elindíthat útjára egy esetleges ifjúsági filmsorozatot. A történet szerint egy tizenéves lány felfedezi, hogy telepatikus képességei vannak, és fényt derít egy ősi civilizációra, amely eddig az emberiségtől elzárva létezett.

A Hideg nyomon, a Tolvajok városa, Az Argo-akció és Az éjszaka törvénye után Affleck legnagyobb projektje lehet a Keeper of the Lost Cities. A film sikere, avagy anyagi bukása a Disney marketinggépezetén múlik.

A rendkívül elfoglalt Ben Affleck jelenleg Rodriguez Hypnotic-ját forgatja, és a híresztelések szerint a The Flash-ben is szerepet vállalhat utoljára Batman-ként. Az említett projektek mellett nincs információnk arról, mikor kezdődhet a Keeper of the Lost Cities forgatása, sem arról, mikor kerülhet mozikba, azonban minden bizalmunk Affleck-ben van, és a filmre érdemes odafigyelni.

 

Szólj hozzá

érdekes hírek hír disney orbán viktor érdekesség friss érdekességek ben affleck johnny depp george clooney matt damon houdini robert rodriguez filmajánló ridley scott jack nicholson roman polanski justice league hideg nyomon kínai negyed tolvajok városa ana de armas jason momoa igazság ligája argo eddie redmayne henry cavill the flash adam driver ezra miller Agatha Christie gal gadot legendás állatok cineart a vád tanúja cineartblog snyder cut snyder vágat keeper of the lost cities