2021. jan 20.

Matt Damon csatlakozott a Thor 4-hez!

írta: Csurilla Dániel
Matt Damon csatlakozott a Thor 4-hez!

matt-damon-thor-ragnarok.jpg

Az Ausztráliában készülő Thor: Love and Thunder forgatásán kiszúrta egy lokális hírportál Matt Damon-t, aki korábban már vendégszerepelt az egyaránt Taika Waititi által rendezet Thor: Ragnarökben.

Bár könnyedén lehet, hogy csupán egy újabb apróbb szerep erejéig jelenik meg Damon az új Marvel-filmben, érdemes megjegyezni, hogy ismét közös filmben szerepel a Jason Bourne sztárja és Christian Bale, aki a Thor 4 rosszfiúját, Gorr the God Butcher-t fogja alakítani. A duó korábban az Oscar-díjas Az aszfalt királyaiban játszottak együtt. A galaxis őrzői színészei közül bejelentésre került, hogy Chris Pratt is szerepel a filmben, és most arról számolhatunk be, hogy Karen Gilian szintúgy látható lesz a Thor 4-ben.

a175f3aa5e63c501cc2869_12032339.jpg

Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman, Jaimie Alexander és a Korg szerepében visszatérő Taika Waititi természetesen mind szerepelnek majd a Thor: Love and Thunder-ben, amelynek forgatókönyvét Jennifer Kaytin Robinson-nal közösen írta az Oscar-díjas Waititi. A film bemutatójára 2022. május 6-án kerül sor.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier hír érdekesség batman marvel scarlett johansson érdekességek thor matt damon logan christian bale hugh jackman jason bourne christopher nolan ryan reynolds vin diesel james mangold avengers sam rockwell stan lee bradley cooper deadpool tessa thompson Bosszúállók Tom Hiddleston chris pratt dave bautista Natalie Portman Karen Gillan Chris Hemsworth taika waititi cineart ford v ferrari cineartblog thor love and thunder az aszfalt királyai thor 4 cameó