2021. jan 20.

Zack Snyder Justice League FILMET készít, nem minisorozatot

írta: Csurilla Dániel
Zack Snyder Justice League FILMET készít, nem minisorozatot

justice-league-zack-snyder-hbomax-750x400.jpg

A Justice Legue körül öt éve tartó dráma végre idén feloldódik. A Snyder Vágat üdvözülést kínál a DCEU-nak és a rendező rajongóinak. Zack Snyder bejelentette, hogy a négyrészes minisorozatként készült Justice League-vágat valójában mégis nagyjátékfilm lesz.

Egy rajongó kérdésére Twitteren válaszolva Snyder megerősítette a feltételezéseket, és filmként, nem pedig minisorozatként utal a 370 millió dolláros vállalásra. Ugyan szűkszavúan, mégis Snyder úgy véli, filmként érdemes tekinteni az HBO Max-on debütáló Justice League-re. Hogy mostantól miként utalhatunk rá, az az HBO megjelenési stratégiáján múlik. Amennyiben egyesével érkeznek a részek, úgy tagadhatatlanul minisorozat, azonban abban az esetben, ha egy négyórás Justice League-et kapunk, kétségtelen a nagyjátékfilmes mivolta a Snyder Vágatnak.

kepernyofelvetel_231_1.png

A változás oka minden bizonnyal szerzői önismeretből fakad, ugyanakkor egyedül az releváns, hogy végre érkezik a hamarosan hivatalos premierrel is rendelkező Snyder Vágat Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill, Ray Fisher, Ezra Miller, Jesse Eisenberg, Jared Leto és még sok más sztár főszereplésével.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek superman hír érdekesség joker friss batman will smith érdekességek ben affleck johnny depp minisorozat zack snyder filmajánló jared leto justice league witcher rendezői változat wonder woman lex luthor jesse eisenberg jason momoa igazság ligája trónok harca aquaman vaják henry cavill harley quinn suicide squad ezra miller gal gadot margot robbie legendás állatok cineart cineartblog hbo max snyder cut snyder vágat