2021. feb 01.

Meryl Streep lesz az új amerikai elnök!

írta: Jászberényi Lili
Meryl Streep lesz az új amerikai elnök!

A Don’t look up című netflixes filmben az amerikai elnököt Meryl Streep fogja alakítani. 

A film egy közelgő katasztrófáról fog szólni. Két csillagász (Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence) próbálja figyelmeztetni a Föld lakosságát, a közeledő aszteroidáról, ami becsapódni készül a bolygónkba. 

lead_800x600.jpg

Az Oscar-díjas színésznő így nyilatkozott a filmről:

Egy világot fenyegető veszélyről szól, de elég vicces is. Olyan, mint a Dr. Strangelove 2020-ban, csak a globális felmelegedésről szól – az egész egy nagy metafora.

Sőt az is kiderül, hogy annyira hatással van rá a jelenlegi vírus helyzet, hogy az első napon még a szövegét is elfelejtette. Úgy gondolom teljesen együtt lehet érezni vele, hiszen mind tudjuk, hogy milyen stresszes időket élünk.

dont-look-up-meryl-streep-leonardo-dicaprio-timothee-chalamet-and.jpg

A szatírában rengeteg sztár fog szerepelni köztük Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grand, Kid Cudi, Tyler Perry, Melanie Lynskey, Ron Perlman, Matthew Perry és Chris Evans.

prom-sg-0024r4-1608310372.jpg

Streepnek nem ez az első netflixes filmje, hiszen a nemrég debütált The Prom című alkotásban is fontos szerepet játszott. Bár a témája a filmnek ígéretes volt, sajnos nem sikerült hozni az elvárt teljesítést. A színészek szereplése ugyan bravúros, ez mégsem elég ahhoz, hogy ne legyen a végeredmény egy bárgyú és nyálas musical.

Szólj hozzá

érdekes érdekesség friss heti érdekességek leonardo dicaprio netflix jennifer lawrence Hírek Hír Meryl Streep Cineartblog CineArt The Prom