2021. feb 08.

Nyilvánosságra került a The Suicide Squad szinopszisa!

írta: Jászberényi Lili
Nyilvánosságra került a The Suicide Squad szinopszisa!

Talán nem tévedek, ha azt mondom már mindenki várja Az Öngyilkos osztag következő filmjét. Nemrég a Warner Bros. Pictures közzétette a film hivatalos szinopszísát is ezzel a leíró mondattal együtt: “Szuperhősfilm lesz a DC legdegeneráltabb karaktereivel.”

suicide-squad-filing-in-2018-1000878-1280x0.jpg

A leírtak alapján ugyan nem tűnik új történetnek, az előzőhöz képest, mégis érzékelni lehet, hogy ez valami teljesen mást tartogat.

Üdv a pokolban, vagyis Belle Reve-ben, az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb halandósági rátájával rendelkező börtönében. Itt tartják fogva a világ legismertebb szuperbűnözőit, akik bármit megtennének a szabadulás érdekében - akár még a szupertitkos X Akciócsoporthoz is hajlandóak csatlakozni. Hogy milyen csináld-vagy-dögölj meg bevetés van épp náluk terítéken? Verbuválj egy csapatot Bloodsportból, King Sharkból, Peacamekerből, Bumeráng kapitányból, Savantból, Ratcatcher 2-ből, Blackguardból, Javelinből, és mindenki kedvenc pszichopatájából, Harley Quinnből. Fegyverezd fel őket, majd dobd le őket egy távoli, ellenségektől hemzsegő szigeten, a Corto Maltesén. A dzsungelben pedig, ami nyüzsög a gerilláktól és ellenségektől az Osztagnak meg kell találnia és el kell pusztítania valamit, miközben Rick Flag mellett az Amanda Waller által alkalmazott kormányzati technikusok is figyelik minden lépésüket. Ráadásul elég egy rossz mozdulat, és halottak - az ellenség, a csapattársaik vagy Waller keze által. Ha fogadnunk kéne, nem rájuk tennénk a nagyobb tétet.

Már csak az is izgalommal tölti meg a várakozó rajongótábort, hogy James Gunn teljesen szabad kezet kapott a stúdiótól, ami azt jelenti, hogy bármelyik karaktert megölheti a filmben, amelyiket csak akarja. Biztos vagyok benne, hogy egy izgalmas, szívszorító és sokkoló alkotást kapunk majd a csapattól.

Szólj hozzá

ajánló film mozi friss heti filmajánló Hírek Hír Warner Warner Bros James Gunn Cineartblog CineArt the suicide squad az öngyilkos osztag