2021. már 18.

Elkezdődött Ryan Gosling és Chris Evans netflixes kémfilmjének forgatása

írta: Csurilla Dániel
Elkezdődött Ryan Gosling és Chris Evans netflixes kémfilmjének forgatása

the-gray-man-ryan-gosling-chris-evans-russo-brothers-team-up_d35x_h960.jpg

Kezdetét vette a Netflix közelgő kémfilmjének, a Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készülő The Gray Man-nek forgatása, melynek rendezői Joe és Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték készítői.

Ugyan csak jövőre érkezik a jelentős érdeklődésnek örvendő netflixes blockbuster, a The Gray Man máris 2022 egyik legjobban várt filmje, mely alapjául Mark Greaney azonos című regénye szolgál. Gosling egy bizonyos Court Gentry-t fog alakítani, egy CIA-ügynökből lett bérgyilkost, míg Evans a Gosling karakterét üldöző Lloyd Hansen lesz, aki korábbi kollégája volt az ügynöknek.

kepernyofelvetel_309.png

A Bridgerton család egyik üdvöskéje, Regé-Jean Page, a Tőrbe ejtve és a Szárnyas fejvadász 2049 sztárja, Ana de Armas, illetve Billy Bob Thornton, Jessica Henwick és Alfre Woodard is szerepel a nemzetközi kémthrillerben.

A Russo fivérek 2020-ban bejelentették, hogy a készülő The Gray Man nem egy egyszeri film lesz, hanem hasonlóan a Tyler Rake-projektekhez, Gosling és Evans kémfilmje is egy filmsorozat kezdetét jelentheti. A The Gray Man forgatókönyvírói Christopher Markus és Stephen McFeely, valamint Anna Waterhouse, Joe Shrapnel, illetve Joe Russo.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek harrison ford premier hír disney cherry bemutató érdekesség friss thriller marvel james bond érdekességek filmajánló daniel craig billy bob thornton netflix robert downey jr chris evans avengers kémfilm anthony russo joe russo ryan gosling chris hemsworth bosszúállók ana de armas tom holland denis villeneuve amerika kapitány polgárháború szárnyas fejvadász 2049 végtelen háború cineart cineartblog tőrbe ejtve tyler rake the gray man blader runner 2049