2021. már 30.

Lecseréltek egy színészt a Flash mozifilmben

írta: Csurilla Dániel
Lecseréltek egy színészt a Flash mozifilmben

intro-1563463246.jpg

Dunát lehetne rekeszteni azzal, mennyi változtatáson esett át az utóbbi fél évtizedben a The Flash, mely Ezra Miller rég bejelentett szólófilmje. A rendezőváltásoktól a forgatókönyvek folyamatos átírásáig számtalan probléma felmerült a DC közelgő szuperhősfilmje kapcsán, azonban egyik jelentős akadály Az Igazság Ligájában Barry Allen apját alakító Billy Crudup távozása volt.

Crudup az Apple TV+ sorozatának, a The Morning Show-nak forgatja második évadát, és a The Flash filmgyártása egybeesik a sorozatéval, így a színész távozni kényszerült. A Warner Bros. azonnal kijelölte Ron Livingston-t (Hivatali patkányok), hogy alakítsa Henry Allen-t, a főszereplő karakter börtönben ülő édesapját.

ron_livingston_saints_strangers_premiere_getty_h_2016-928x523.jpg

A The Flash, avagy Flashpoint valószínűleg bátran játszadozik majd a multiverzum és a Snyder Vágatban pedzegetett időutazás gondolatával, és elképzelhető, hogy a felesége halála miatt bebörtönzött Henry Allen-t a Flash újszerű képességeivel fogja kiszabadítani, s akadályozza meg anyja halálát.

Jelenleg a Stephen King-féle Az-duológia rendezője, Andy Muschietti vezényli a The Flash munkálatait, míg a forgatókönyv végleges változatát Christina Hodson (Űrdongó, Ragadozó madarak) írta. Bár szinte csak pletyka szintjén érdemes kezelni, Ben Affleck és Michael Keaton továbbra is csatolható a filmhez, és a tervek szerint Batman különböző változatait alakítják majd. Kiersey Clemons a Flash szerelmét, Iris West-et, míg Sasha Calle Supergirl-t játssza a filmben.

A The Flash kitűzött premierje 2022. november 4., viszont minden bizonnyal a közeljövőben tovább csúszik majd a szuperhősfilm.

Szólj hozzá

hírek superman hír érdekesség joker friss stephen king batman érdekességek ben affleck harry potter transformers zack snyder heath ledger filmajánló michael bay jared leto justice league christopher nolan vissza a jövőbe flashpoint michael keaton robert pattinson wonder woman jason momoa igazság ligája aquaman henry cavill Christian Bale the flash ragadozó madarak harley quinn ezra miller gal gadot Joaquin Phoenix margot robbie Legendás Állatok cineart cineartblog andy muschietti