2021. ápr 06.

Végre forog a Jóbarátok különkiadás

írta: Csurilla Dániel
Végre forog a Jóbarátok különkiadás

friends-tv-series.jpg

Ahogyan tavaly novemberben visszatért Will Smith és televíziós családja az HBO Max jóvoltából a Kaliforniába jöttem különkiadásában, úgy a régóta bejelentett Jóbarátok különkiadás is hamarosan elkezd forogni.

A koronavírus okozta késlekedés ellenére április 5-én kezdődnek meg a forgatási munkálatok a Jóbarátok különkiadáson, melyben visszatér Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és Matthew Perry.

Tavaly februárban került bejelentésre, hogy a Jóbarátok Reunion hamarosan érkezik a Warner saját streaming oldalára, melyért a hat színésznek 2,5 millió dollárt fizet fejenként a csatorna. A robosztus gázsi azonban eltörpül a WarnerMedia elképesztő mértékű 400 millió dollár sugárzási jogokért fizetett összegétől. A Jóbarátok tíz szezonja korábban a Netflix műsorán, most azonban az HBO Max, hazánkban pedig az HBO Go kínálatában vált elérhetővé.

A Kaliforniába jöttem különkiadása egy 75 perces találkozó, amelyben a népszerű csapat összegyűlt, hogy megvitassák, milyen hatással volt a tévésorozat életükre, s miben változtak az évek során. A Jóbarátok Reunion hasonló „dokumentumfilm” lesz a hat visszatérő jelenlétével, és feltételezhetően az újonnan felépített, ám ismerős díszletekben fognak beszélgetni a közkedvelt sitcom szereplői.

A Jóbarátok különkiadás feltehetően idén ősszel érkezik az HBO Max kínálatába.  

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek előzetes premier friends trailer hír sitcom bemutató érdekesség vígjáték will smith érdekességek bruce willis jennifer aniston courteney cox david schwimmer reunion jóbarátok különkiadás netflix matthew perry paul rudd sorozatajánló lisa kudrow matt leblanc HBO kaliforniába jöttem cineart HBO Go HBO Max cineartblog fresh prince of bel air friends reunion jóbarátok különkiadás