2021. ápr 26.

Készül az Amerika Kapitány 4

írta: Csurilla Dániel
Készül az Amerika Kapitány 4

image_7.jpg

Az előző héten fejeződött be a Disney+ műsorán az Anthony Mackie és Sebastian Stan nevével fémjelzett A Sólyom és a Tél Katonája, melynek befejezése bíztató jövőt ígér az Amerika Kapitány-filmek szempontjából.

Spoilermentesen belebocsátkozni A Sólyom és a Tél Katonája történetébe körülményes, viszont az új Marvel-sorozat fő témája a Kapitány pajzsa és identitása köré épül. A márciusban bemutatott első epizód a Disney+ legsikeresebb premiersorozata volt, és majdnem 2 millió háztartás tekintette meg az első epizódot, mellyel lekörözte az új széria a WandaVízió minisorozatot és a The Mandalorian második évadának nézettségi adatait.

falcon-and-winter-soldier-2.jpg

Így cseppet sem meglepő, hogy az Amerika Kapitány 4 fejlesztési fázisban van A Sólyom és a Tél Katonája készítői, Malcolm Spellmann és Dalan Musson gondozásában. Bár korábban Chris Evans kijelentette, hogy szívesen visszatérne a Kapitány szerepére, könnyen elképzelhető, hogy új karakter fogja magára ölteni az ikonikus kosztümöt.

Az eddigi három Amerika Kapitány film összesen 2,2 milliárd dollár bevételre tett szert, melyből Az első bosszúálló 370 millió dollárt, A Tél Katonája 714 millió dollárt, a Polgárháború pedig 1,1 milliárd dollárt termelt.

Az Amerika Kapitány 4 bemutatója, színészei és cselekménye eddig ismeretlen, viszont az elkövetkező hónapokban további fejlemények érkezhetnek a folytatásfilmről a Marvel igencsak zsúfolt premierdátumai ellenére.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier star wars hír bemutató érdekesség friss marvel scarlett johansson érdekességek filmajánló robert downey jr chris evans avengers szuperhősfilm jon favreau sorozatajánló paul bettany amerika kapitány bosszúállók sebastian stan tom holland benedict cumberbatch elizabeth olsen zendaya Samuel L. Jackson Tom Hiddleston pedro pascal Chris Hemsworth Anthony Mackie cineart disney+ mandalorian cineartblog mandalóri wandavision wandavízió a sólyom és a tél katonája amerika kapitány 4