2020. okt 16.

Mandalorian mozifilm és TV spin-off készülhet

írta: Csurilla Dániel
Mandalorian mozifilm és TV spin-off készülhet

Jon Favreau (Vasember I-II, A dzsungel könyve, Az oroszlánkirály) kijelentette, hogy nyitott a Mandalorian filmes és tévés univerzumának ötletére, mivel „elmosódtak a határvonalak a streaming esetében”.

102419_disney-the-mandalorian-0_0-1-780x440-1572307750.jpg

A Mandalorian második évadát promózva Jon Favreau és Petro Pascal a Variety interjújában kijelentette, érdeklődnek egy Mandalorian film, sőt esetleges testvérsorozatok iránt is, hiszen a folyamatosan bővülő streaming szolgáltatók temérdek tartalma lehetővé teszi egyes alkotók számára a blockbusterekhez hasonló történetmesélést.

Pascal megjegyezte, hogy habár hivatalos bejelentésről nincs tudomása, mégis nagyon szeretné, ha a rajongók a nagyvásznon is megtapasztalnák a Mandalorian űrwestern világát.

Az, hogy a sorozat sztárja és showrunnerje szívesen belevágna egy Mandalorian filmbe, tovább erősíti a már számos, bejelentett Star Wars-sorozatok büszke sorát. Leghamarabb az Obi-Wan Kenobi sorozatot láthatjuk a visszatérő Ewan McGregorral, majd egy Zsivány Egyes spin-off, a Cassian Andor készül Diego Lunával. Emellett a Végtelen matrjoska (Russian Doll) időhurok-sorozat társírónője is kifejezetten érdeklődik egy női főszereplővel készülő Star Wars-sorozat iránt.

Nemrég az ígéretes Mandalorian második szezonájank előzetese mellé karakterposzterek is érkeztek. Korábban pedig beszámoltunk a Mandalorian effektjeiről.

Leghamarabb 2020. október 30-án láthatjuk viszont Pedro Pascalt, a Mandalorian második évadának premierjén.

Szólj hozzá

blog előzetes sorozat film premier star wars hír disney friss vasember lion king poszterek poster iron man jon favreau diego luna jungle book pedro pascal Ewan McGregor rogue one zsivány egyes obi-wan cineart disney+ the mandalorian mandalorian russian doll a mandalóri Cineartblog