2020. okt 23.

37 évvel az első rész után mutatják be a Szellemirtók: Az örökséget

írta: Csurilla Dániel
37 évvel az első rész után mutatják be a Szellemirtók: Az örökséget

A Sony bejelentette, hogy hivatalos premierdátummal rendelkezik a Vaksötét 2 mellett a Jason Reitman által rendezett, újabb Szellemirtók-film.

szellemirtok_4.jpeg

Jason Reitman eddig olyan filmek rendezését vállalta, mint a Köszönjük, hogy rágyújtott!, a Juno, az Egek ura, a Pszichoszingli és a Pszichoanyu. Az utóbbi filmeknek semmi közük egymáshoz azon túl, hogy Charlize Theron a főszereplőjük. Érdekesség azonban, hogy a rendező Ivan Reitman gyermeke, aki felelős volt az eredeti két Szellemirtók filmért is.

2016-ban a kritikusok kedvelték ugyan a Paul Feig (Koszorúslányok, Női szervek, A kém) által készített, elszabadult költségvetésű Szellemirtók-rebootot Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon főszerepésével, azonban a néző egyenesen gyűlölték a filmet, mely előzetese anno rekordot döntött a legtöbb dislike-ot kapó trailerként. A Columbia Pictures azonban nem mondott le a Szellemirtók felélesztéséről, így bejelentett egy közvetlen folytatást a filmsorozathoz.

A szinopszis szerint egy szingli anyuka két gyermekével egy nagypapától örökölt farmra kerül, miután kilakoltatják őket. A kicsiny városkában azonban paranormális jelenségek tapasztalhatóak, és a család rájön arra, hogy rokoni kapcsolat fűzi őket az eredeti Szellemirtókhoz.

A Szellemirtók: Az örökség premiere majdnem hajszálpontosan az 1984-es film után 37 évvel érkezik, 2021. június 11-én. A filmben Carrie Coon, Finn Wolfhard, McKenna Grace, Paul Rudd és J.K. Simmons mellett visszatérnek (ezúttal eredeti karaktereiket megformálván) a Szellemirtók Bill Murrayvel, Dan Aykroyddal, Ernie Hudsonnel és Sigourney Weaverrel.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek premier sony trailer hír bemutató érdekesség érdekességek bill murray szellemirtók sigourney weaver dan aykroyd paul rudd ernie hudson az örökség j k simmons jason reitman ghostbusters 3 columbia pictures ghostbuster premierdátum mckenna grace cineart Cineartblog finn wolfhard carrie coon ghostbusters 4